MVP treedt toe tot het internationaal netwerk BKR

04/03/2011 09:56

MOENS, VAN PETEGHEM & C°

MVP is een kantoor actief op het vlak van bedrijfsrevisoraat, accountancy, belastingadvies en consultancydiensten met een omzet van ongeveer 2,8 miljoen euro per jaar en momenteel een 30 tal medewerkers. Activiteit is verspreid over 4 kantoren te Aalst, Antwerpen, Brugge en Zele.

In het kader van zijn verdere groei is MVP toegetreden tot BKR International. BKR International is een internationaal netwerk van accountants, auditors en consultants actief in 70 landen via meer van 300 kantoren.

MVP staat voor Moens, Van Peteghem & C° Bedrijfsrevisoren en werd in 1994 opgericht als bedrijfrevisorenkantoor door Jan Moens. Het kantoor heeft een snelle groei doorgemaakt en biedt momenteel audit-, accountancy-, belastingadvies en consultancydiensten aan via drie verschillende en onafhankelijk werkende vennootschappen.

Voor het jaar 2011 wordt een omzet uit honoraria verwacht van 2.800.000 euro. Deze omzet wordt gerealiseerd met een 30-tal professionele medewerkers. De diensten worden aangeboden vanuit vier kantoren, verspreid over Vlaanderen, met name Aalst, Zele, Brugge en Antwerpen.

Het cliënteel van het kantoor bestaat voornamelijk uit groeiende KMO's en filialen van buitenlandse groepen die in België actief zijn. Het kantoor heeft een specifieke know how ontwikkeld op het vlak van financieel advies aan medische raden van ziekenhuizen en begeleiding van acqusities en overnames.

Om tot een nog betere en meer internationaal gerichte dienstverlening te komen is MVP toegetreden tot het netwerk BKR. BKR International is een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants, bedrijfsrevisoren en adviseurs. Op deze manier kunnen cliënten een betere service krijgen bij hun internationale expansie of transacties.

BKR International is een netwerk van 135 leden, met meer dan 300 kantoren in meer dan 70 landen in de hele wereld.

BKR International is opgericht in 1989 en is ontstaan uit een fusie tussen een groep adviseurs in de Verenigde Staten en in Europa. BKR staat voor de initialen van de oorspronkelijke oprichters. Leden wisselen op een permanente manier informatie en ervaringen uit, om op die manier de kwaliteit van de dienstverlening op niveau te houden. Als deel van dit wereldwijde netwerk heeft elk lid toegang tot deskundigheid op vrijwel elk gebied van de ondernemingspraktijk, in bijna elk land. Op die manier kan steeds een volledige waaier van diensten aangeboden worden met toch nog steeds een persoonlijke aanpak.

Contact: Jan Moens, bedrijfsrevisor

Office: +32 (0)53 75 06 51 Mobile: +32 (0)475 89 61 42

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel