Océ
Océ dankzij Canon nu ook in Korea over de toonbank

Venlo, 4 maart 2011 - Canon gaat in Korea ook printers van Océ verkopen. Het gaat vooral om de snelle Océ produktieprinters voor onder meer drukkerijen en direct marketing bedrijven en om Océ breedformaat printers voor onder meer architecten en industrieel ontwerpers.

Dat heeft Canon Korea Business Solutions bekend gemaakt tijdens een persconferentie in Seoel ter gelegenheid van de opening van een grote vakbeurs.

De omvang van de digitale printing markt in Korea wordt momenteel geschat op USD 800 miljoen. Daarbinnen heeft Canon een sterke positie in de verkoop van kantoorprinters. Door de snelle én brede printers van Océ aan het assortiment toe te voegen, verwacht Canon Korea extra groei te realiseren omdat de onderneming in het land al een goed verkoop- en distributie-netwerk heeft.

Canon Korea heeft zich ten doel gesteld om in 2015 een omzet te behalen van USD 1 miljard. Een onderdeel van deze geplande groei is, in de periode tot en met 2015, een verdubbeling van de omzet in Océ printers in Korea en de bouw van een nieuwe fabriek in het land, in 2013, waarmee een investering van USD 100 miljoen is gemoeid.

Contactinformatie