Ingezonden persbericht



Gebroeders Ko winnen eerste RADIONL Carnavals Kneiter Award

SNEEK, 4 maart 2011 - De Gebroeders Ko hebben vrijdagmiddag de allereerste RADIONL Carnavals Kneiter Award in ontvangst genomen. De luisteraars van RADIONL konden afgelopen week stemmen via mail, sms en telefoon op de genomineerde carnavalshits van 2011. De single 'Wunderbar' van het duo kreeg 45% van de stemmen.

De Deurzakkers werden tweede. De single 'Wij doen vannacht het licht wel uit' kreeg 25% van de binnengekomen stemmen. De top 3 wordt afgesloten met twee acts met een gelijk percentage aan stemmen. De Sjonnies en Stef Ekkel kregen beiden 15% van de stemmen. De Sjonnies waren in de race met 'Hallo Hallo' en Stef Ekkel met 'Ik heb je sleutel weggesmeten'.

Tijdens de RADIONL & TV Oranje Top 30 werd bekend gemaakt dat De Gebroeders Ko de meeste stemmen hadden ontvangen en werd live de RADIONL Carnavals Kneiter Award-2011 uitgereikt aan het duo.

RADIONL is een regionaal commercieel radiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, gezelligheid op de radio brengt. Dagelijkse gepresenteerde programma's als Morgenstond, Koffietijd, Op Volle Kracht, BELNL en de RADIONL & TV Oranje Top 30 worden gevuld met lekkere Hollandse meezingers van echt RADIONL-sterren als Jannes, Marianne Weber, Grad Damen, Frans Duijts, Sieneke en Helemaal Hollands met de hits van toen en nu. Het programma Morgenstond won twee jaar geleden de Radio Ring 2009, de publieksprijs voor het beste radioprogramma van Nederland. ()

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht