Ingezonden persbericht


Wij sturen u hierbij het programma voor de maand maart 2011. In deze brief vindt u aanvullende informatie op een selectie van de voorstellingen. Tevens kunt u kunt hier het complete programma downloaden.

In maart drie Alle 13 goed! specials:

4 t/m 13 maart : GOESTING: Vlaams jeugdtheater festival

GOESTING:Stella Den haag / KOPERGIETERY - Werner eet zijn schoen op 6+ Voor Werner eet zijn schoen op slaan KOPERGIETERY en Stella Den Haag de handen in elkaar. Stella Den Haag-oprichter Hans van den Boom schreef de tekst. De cast bestaat uit vaste en losse KOPERGIETERY-medewerkers. Werner eet zijn schoen op heeft als uitgangspunt de cartoons van Nickelodeon. Die zijn niet alleen ontzettend grappig, onderhuids tonen ze - zoals vele cartoons - de hardheid van het leven.en. GOESTING: KOPERGIETERY i.s.m. Michelle Adriaense en Ilse Roman - Het huis huilt Het Huis Huilt is een auditieve en beeldende reis door een fascinerende droomwereld waarin negen insecten samenwonen in één huis. Samen met de artistieke ploeg van KOPERGIETERY gaan Adriaense en Romain een stap verder in hun zoektocht naar de relatie tussen poëtische vormgeving en theater voor een jong publiek. GOESTING: Wilde Vlechten - Het Peperkoekenbed 8+
Installatie in de theaterzaal. Groepjes van telkens 5 bezoekers worden ingestopt in het Peperkoekenbed om in een andere wereld te belanden. GOESTING: Cirq - Vlaams Familiefeest 4+
Een pleziermiddag van 14.00 - 17.00 met gekke accts, muziek, wonderschmink en rijles op een namaakpony. GOESTING: KOPERGIETERY / TGA / 020 / Jong Rast - Terug naar nu 12+ Bijzzonder samenwerkingsproject waarin dertig jonge mensen van verschillende theatergroepen op zoek gaan naar authenticiteit in een wereld waar bijna alles al bestaat of is gedaan. Eén voorstelling op drie locaties. Lees hier de E-flyer.

14 t/m 18 maart: DOX - La Vie C'est Drôle

In deze dynamische variétéshow gaat Theatergroep DOX op humoristische wijze in op de rariteit van perfectie en ideaalbeelden in onze wereld. Vooraf zijn er korte acts in de foyer te zien. Nagesprek met regisseur Marjan Barlage. Klik hier voor een voorproefje.

28 maart t/m 2 april: Theatergroep Max. - Nacht!
Met Nacht brengt Thheatergroep Max. een frisse mix van Shakespeare's Midzomernachtdroom en Macbeth. Dit nieuwe stuk, gesitueerd in de hedendaagse theaterwereld, begint met de betoverende komedie en eindigt met de bloedige tragedie. Kijk hier naar de trailer.

En verder:
3 maart: Danstheater AYA met een extra ingelaste voorstelling van Venus. 26 en 27 maart: Het Houten Huis komt nog een keer terug met Beet! Kijk hier voor een indruk.

Voor alle voorstellingen in Jeugdtheater de Krakeling kunt u persplaatsen reserveren op telefoonnummer 020- 6245123. U heeft recht op één vrijkaart. Als u met een kind de voorstelling bezoekt, heeft u recht op twee vrijkaarten. Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met ondergetekende of met Evelyn Rietveld op telefoonnummer: 020 - 6253284 of mailen naar publiciteit@krakeling.nl