Ingezonden persbericht


Op 4 Maart Soestvrijstaal met talentvolle bands, dj's, singer-songwriters!

Vrijdag 4 maart a.s. vindt in Artishock de derde podiumavond van Soestvrijstaal plaats. Het jongerenteam is weer op pad gegaan om nieuw Soester talent te ontdekken. Het belooft een spectaculaire avond te worden, met optredens van o.a. soulzangeres Sadja Faili, tech-house Dj Moor, rockband Heroism, de popband Dirk, Tim & Bram en Boltini Circus die de jazz-rock muziek ten gehore zal brengen. De entree is gratis en het spektakel start om 20:00 uur en duurt tot 00:30.

Dj Moor opent deze avond met tech-house muziek. Dj Moor draait na elke artiest, zodat je de hele avond van zijn tracks kunt genieten. . De warme stem van soulzangeres Sadja Faili neemt je mee naar zonnige oorden. Ze speelt covers van o.a. Erykah Badu, compleet met meerstemmige koortjes . Rockband Heroism heeft onlangs de Kleine Prijs van Baarn gewonnen en is nu te gast op Soestvrijstaal. De band haalt inspiratie uit bands als AC/DC, Led Zappelin en maken hardrock met popmelodieën. Boltini Circus heeft een geheel eigen sound: een combinatie van jazz- en rockmuziek waarbij oude en nieuwe stijlen worden gecombineerd. Dirk, Tim & Bram hebben het geschopt tot de finale van de Kleine Prijs van Baarn. Met zijn drieën vormen ze een popband en gaan op 4 maart zetten zij de zaal op zijn kop met vrolijke popdeuntjes. Tussen de optredens door maakt het publiek op een creatieve manier kennis met live art onderbegeleiding van Josine Vermei. De visuele aankleding wordt verzorgd door Ramses de Great en Daan Kars.

Meer informatie

Stichting het Kaasschaafcollectief organiseert samen met jongeren uit Soest de bandavonden en het festival Soestvrijstaal. Hierbij worden zij gesteund door de gemeente Soest, provincie Utrecht en Vrede van Utrecht. De bandavonden van Soestvrijstaal vinden vier keer per jaar plaats en worden afgesloten met een festival. Een aantal van de artiesten die op de bandavonden te zien zijn, zullen ook te zien zijn tijdens het Soestvrijstaal festival op 2 juni. Voor meer informatie zie ook www.soestvrijstaal.nl.


---



Ingezonden persbericht