Ingezonden persbericht


Persbericht

1 maart 2011

Jonge boeddhisten manen reizigers tot kalmte

Op 4 maart 2011 mediteren jongeren om 9h00 op station Utrecht Centraal. Ze houden een Boeddhamob, een flashmob met een boeddhistisch tintje. Ze mediteren in het openbaar om reizigers een tegenwicht te bieden voor ons jachtige bestaan. Volg de boeddhambob op facebook.com/boeddhamob en twitter (#boeddhamob)

Treinreizigers staan vroeg op, ontbijten en brengen de kinderen naar school, maar hoe wakker zijn zij echt? Varen ze op de automatische piloot, of staan al hun zintuigen open om zich door elk moment van de dag te laten verrassen? Sta stil bij wat het leven te bieden heeft door de boeddhamob.

De Boeddhamob is georganiseerd door Bodhitv.nl, de jongerenwebsite van de Boeddhistische Omroep (BOS). Op Bodhitv.nl zijn artikelen te lezen en video's te zien die op een levendige, frisse manier de verschillende aspecten van het boeddhisme belichten. De site is gemaakt voor en door jongvolwassenen en is daarmee onderdeel van een groeiende groep jonge mensen die diepgang combineert met het moderne leven.

Wat: Boeddhamob
Wanneer: Vrijdag 4 maart
Tijd: 9h00
Waar: Utrecht centraal station
Info: facebook.com/boeddhamob en twitter (#boeddhamob)


---

Noot voor redacties,