Ingezonden persbericht


PERSBERICHT: FINALISTEN CARNAVALSKRAKER 2011 BEKEND

Vandaag zijn de finalisten van de Radio Hollandio Carnavalskraker 2011 verkiezing bekend geworden. Deze finalisten zullen op vrijdag 4 maart in een live-uitzending strijden om de eer tijdens een live-uitzending op Radio Hollandio. Daarbij zullen ze onder meer beoordeeld worden door een vakjury die bestaat uit carnavalsiconen De Deurzakkers en winnaars van 2010 Gebroeders Ko. Hun oordeel, samen met een nieuwe stemronde via internet en per sms, zal bepalen wie van de finalisten de titel Radio Hollandio Carnavalskraker 2011 wint.

Finalisten
BC Ambiance - Waar Is Mijn Feestmuts
Dj Bompa & De Mens - Als Brabander Ben ik Geboren
Hoppie & De Inprikkers - Ga Met Me Mee
Fabian Somers & Gerbrand - We Zeggen Bijna En.?

Na een moeilijke voorselectie, uit een grotere groep inzenders dan ooit tevoren, werden op maandag 21 februari 2010 de 24 kanshebbers op de titel gepresenteerd door middel van plaatsing op de speciaal voor de verkiezing ontwikkelde website: www.carnavalskraker2011.nl. Bovenstaande vier krakers wisten de hoogste beoordelingen en het meeste aantal stemmen te bemachtigen waardoor ze een plekje in de finale wisten veilig wisten te stellen.

In de finale op vrijdag 4 maart brengen de finalisten in een live-uitzending vanuit de Radio Hollandio studio in Rosmalen hun krakers ten gehore. In de finaleronde bepalen zowel stemmers (via internet en SMS) als een onafhankelijke vakjury (De Deurzakkers & De Gebroeders Ko) wie uiteindelijke winnaar wordt van de titel Radio Hollandio Carnavalskraker 2011. De winnaar verzekert zich van een plek in het volgende lijstje van eerdere winnaars: Gebroeders Ko, Alex, Niek & Danny en De Deurzakkers. Daarnaast is de Radio Hollandio Carnavalskraker uiteraard veelvuldig te horen op Radio Hollandio.

Stemmen op de finalisten is mogelijk van donderdag 3 maart 12:00 tot vrijdag 4 maart 11:30 (na de voorronde zijn alle tellers op nul gezet). Iedereen die zijn stem uitbrengt (in de voorronde of in de finale) maakt automatisch kans op een heerlijke 9-daagse zonvakantie voor twee personen naar Curaçao.

Stemmen op finalisten: donderdag 3 maart 12:00 uur t/m

vrijdag 4 maart 11:30 uur
Finale: vrijdag 4 maart
Locatie finale: Canadasingel 10A
5247 WZ Rosmalen

Tijd finale: 10:00 - 12.00 uur

Tijdens de finale is pers welkom.




Ingezonden persbericht