Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl



Amersfoort: 3 maart 2011

LOTING OEKRAÏNE EN REAAL NEDERLANDS DAVIS CUP TEAM BEKEND

Zojuist heeft in Charkov de loting van de Davis Cupontmoeting tussen Oekraïne en het REAAL Nederlands Davis Cup Team plaatsgevonden. Vrijdag 4 maart speelt Sergiy Stakhovsky de eerste herenenkelpartij tegen Robin Haase. Ilya Marchenko neemt het in het tweede herenenkelspel op tegen Thiemo de Bakker. Voor de dubbelpartij op zaterdag 5 maart heeft Davis Cupcaptain Jan Siemerink zijn keuze laten vallen op debutant Thomas Schoorel en Jesse Huta Galung. Zij spelen tegen Sergiy Stakhovsky Sergei Bubka. Het Davis Cupduel wordt zondag afgesloten met een herenenkelpartij tussen Sergiy Stakhovsky en Thiemo de Bakker. Aansluitend vindt de laatste partij plaats tussen Ilya Marchenko en Robin Haase. Het resultaat van de loting is ook te vinden op www.knltb.nl/daviscup.

Davis Cup LIVE te volgen via tennistv.nl
Vanuit de Oekraïne komen livebeelden van alle wedstrijden. Deze zijn te volgen via www.tennistv.nl, het online tennistelevisiekanaal van de KNLTB.

Vrijdag: vanaf 13.00 uur Nederlandse tijd twee herenenkelspelen Zaterdag: vanaf 13.00 uur Nederlandse tijd herendubbel Zondag: vanaf 12.00 uur Nederlandse tijd twee herenenkelspelen

Daarnaast zijn op www.tennistv.nl ook korte achtergrondfilmpjes en interviews te zien vanuit Charkov.

Wedstrijdprogramma
De Davis Cupontmoeting Oekraïne - Nederland vindt plaats van vrijdag 4 maart tot en met zondag 6 maart aanstaande in het Palace of Sports 'Lokomotiv' in Charkov. Het duel wordt binnen gespeeld op een snelle hardcourtbaan (Latexite). Op vrijdag start om 12.45 uur (Nederlandse tijd) de openingsceremonie, gevolgd door de eerste herenenkelpartij. De tweede wedstrijd start direct na afloop van de eerste partij. Zaterdag begint de herendubbelpartij om 13.00 (Nederlandse tijd). De laatste twee enkelspelen worden op zondag vanaf 12.00 uur Nederlandse tijd gespeeld.

Twitter
Gebruik hashtag #uknl voor alle twitterberichten over het Davis Cupduel!

Meer Davis Cup nieuws
Voor het laatste nieuws en foto's van het REAAL Nederlands Davis Cup Team en hun prestaties kijk je op www.knltb.nl/daviscup.


----------