TomTom Sluit Overeenkomsten met Diverse Europese Bedrijvengidsen

AMSTERDAM--(BUSINESS WIRE)-- 20110304 --

TomTom, wereldwijd leider op het gebied van locatie- en navigatie producten en diensten, kondigt vandaag samenwerking aan met diverse bedrijvengidsen. Deze overeenkomsten dragen bij aan TomTom’s ambitie om een pan-Europese dienst aan te bieden waarmee gebruikers gemakkelijker hun bestemming kunnen bepalen en vinden. De samenwerking omvat het delen en distribueren van relevante en gedetailleerde bedrijfsvermeldingen via TomTom Places.

TomTom heeft overeenkomsten gesloten met de volgende partijen: De Telefoongids & Gouden Gids (Nederland), Gelbe Seiten (Duitsland), Opplysningen (Noorwegen), Lokaldelen (Zweden), De Gule Sider (Denemarken) en Truvo (Belgie, Portugal and Ierland).

Lucien Groenhuijzen, Managing Director van TomTom Places: “Het sluiten van deze overeenkomsten markeert een belangrijke mijlpaal in het verbeteren van onze producten. Het biedt bedrijven nieuwe manieren om hun klanten te bereiken. Door samen te werken creëren we voordelen voor zowel onze partners als onze eindgebruikers.”

TomTom Places maakt het makkelijker voor gebruikers om hun bestemming te selecteren op basis van naam, categorie, product of merk. TomTom Places biedt bijzonder accurate en volledige resultaten en verstrekt daarmee alle relevante informatie die nodig is om een bestemming te kiezen en te bereiken.

Bedrijven kunnen hun vindbaarheid in TomTom zoekresultaten verbeteren. Deze mogelijkheid om zich beter te profileren zal geboden worden via onze bedrijvengidsen partners en via places.tomtom.com.

- EIND -

Over TomTom

TomTom (AEX: TOM2), opgericht in 1991, is wereldwijd marktleider op het gebied van locatie- en navigatie producten en diensten en is er op gericht automobilisten ’s werelds beste navagatie ervaring te geven. TomTom heeft wereldwijd meer dan 3.500 werknemers in dienst met haar hoofdkantoor in Amsterdam en verkoopt haar producten in meer dan 40 landen.

Onze producten omvatten draagbare navigatiesystemen (PND's), ingebouwde autonavigatiesystemen, tracking- en tracingoplossingen voor fleetmanagement, digitale kaarten, real-time services, waaronder het bekroonde TomTom HD Traffic.

Voor ’s werelds meest actuele routeplanner, mét actuele verkeersinformatie, ga naar www.routes.tomtom.com

Meer informatie over TomTom is te vinden op www.tomtom.com

CONTACT:
TomTom Contact:
Voor Corporate Communications
Kristina Nilsson
+31 20 757 5194

cc@tomtom.com

Ticker_symbol AEX:TOM2
ISIN NL0000387058