C-Track maakt track-and-trace systeem geschikt voor iPad


iPad ideaal om realtime verrichtingen van medewerkers te volgen

PAPENDRECHT, 20110304 -- De tijd dat track-and-trace systemen uitsluitend gebruikt werden voor het lokaliseren van voertuigen is voorbij. Flexibel en mobiel werken is de laatste jaren steeds populairder geworden en C-Track speelt hierop in door klanten de mogelijkheid te bieden om naast serverbased ook webbased de verrichtingen en prestaties te volgen.

C-Track Online is het nieuwste online software managementsysteem en verzorgt rapportages van directie tot monteur, van desktop tot pda. Fleetmanagementsystemen zijn de black box ontstegen en volwaardige managementinformatiesystemen geworden die op alle niveaus binnen een organisatie ingezet kunnen worden.

Met Online kan iedereen beschikken over relevante informatie, overal en altijd. Op operationeel niveau dient het voor de aansturing van personeel, het verzorgen van een adequate administratie en rittenregistratie. Op managementniveau genereert het systeem rapportages over de verrichtingen van afdelingen en op directieniveau wordt het ingezet om doelen te definiëren en prestaties te meten door middel van prestatie-indicatoren.

Met de Online-versie is C-Track weer een stapje verder gegaan. Flexibel en mobiel werken is de laatste jaren steeds populairder geworden en het bedrijf speelt hierop in door klanten de mogelijkheid te bieden om naast serverbased ook webbased de verrichtingen en prestaties te volgen. Daarnaast is Online geschikt voor alle besturingssystemen op laptops, tablets en pda’s en natuurlijk de 16GB Wi-Fi iPad t.w.v. € 499,-. Elke nieuwe C-Track klant, met minimaal vijf units, ontvangt nu gratis een iPad cadeau. De actie loopt van 1 maart t/m 8 april 2011.

Voor de actievoorwaarden zie de site van C-Track: www.ctrack.nl

Algemene informatie

C-Track heeft sinds 1987 ruim 20 jaar ervaring opgebouwd in fleetmanagement en managementsystemen. Inmiddels zijn er wereldwijd ruim 450.000 C-Track systemen bij circa 25.000 ondernemingen geïnstalleerd. C-Track is onderdeel van DigiCore Europe, een onderdeel van de DigiCore Holding Group. Ze is actief in 35 landen op 5 continenten en onder andere ISO 9001 gecertificeerd. www.ctrack.nl / www.digicore-europe.com