Gemeente Binnenmaas

Informatieavond nieuwbouw Rustenburg Puttershoek

24-02-2011

Op woensdag 9 maart a.s. is de eerste informatieavond over het nieuwbouwplan Rustenburg in Puttershoek. Vanaf 19.30 uur kunt u in het gemeentehuis in Maasdam op informele wijze kennis nemen van het bouwplan. Het officiële gedeelte met de presentatie begint om 20.00 uur. De avond wordt rond 21.30 uur afgesloten. Belangstellenden zijn van harte welkom.

De locatie Rustenburg wordt omsloten door de Groeneweg in het zuiden, de Biezengors in het oosten en de Rustenburgstraat in het westen. Aan de noordkant ligt eerst een onbebouwd agrarisch gebied en daarachter de locatie van de voormalige Suikerunie.

Het nieuwbouwplan Rustenburg omvat 68 nieuwbouwwoningen van de woningbouwcorporatie HW Wonen en uitbreiding met een nieuw gebouw met 40 plaatsen voor gehandicaptenzorg van de Stichting Adullam.

Wethouder H.C.J. van Etten zit de avond voor en HW Wonen en de Stichting Adullam presenteren het nieuwbouwplan. Er wordt uitleg gegeven over de te doorlopen procedures en u kunt uiteraard vragen stellen.

Na de informatieavond kunt u het voorlichtingsmateriaal nog gedurende twee weken tijdens de openingstijden inzien bij de balie Ruimte & Groen in het gemeentehuis.

Locatie Rustenburg Puttershoek

Locatie Rustenburg Puttershoek