RTL Group

Daphne Deckers bezorgt vrouwen hun droombaan in 'Mijn Geheime Misse'

Vanaf woensdag 9 maart reikt Daphne Deckers de moderne vrouw de helpende hand in haar nieuwe RTL 4-programma 'Mijn Geheime Missie'. Als geen ander weet Daphne dat een gezin en een fulltime droombaan lastig te combineren zijn. Veel vrouwen nemen dan ook een stapje terug als er eenmaal kinderen komen en laten daarom hun droombaan varen. Zo ook de hoofdpersonen die wekelijks centraal staan in Mijn Geheime Missie.

In dit programma krijgen deze sterke en inspirerende vrouwen de unieke kans terug te gaan naar hun oude vak. Op die manier kunnen ze laten zien dat ze het nog steeds in zich hebben. De droombanen kunnen heel divers zijn, van purser en journalist, tot event manager. Stoere en uitdagende banen bij grote bekende bedrijven die niet zomaar voor iedereen zijn weggelegd.

Iedere aflevering begint met een voorstel door Daphne Deckers aan de kandidaat: vijf dagen lang van huis en haard om die ene droombaan (weer) op te pakken. De hoofdpersoon verblijft deze vijf dagen in een hotel en krijgt bij een bedrijf de kans om te laten zien of ze nog in control is in haar oude vak.

Terwijl zij haar handen vol heeft aan haar nieuwe uitdaging, moet manlief thuis alle ballen in de lucht houden: er moet voor kinderen en huishouden gezorgd worden en dat valt niet mee! s Avonds kijkt de hoofdpersoon in het hotel naar de beelden van haar thuissituatie en dat wekt natuurlijk de nodige emoties op.

De hoge werkdruk en het gemis van gezin en vrienden maken het er allemaal niet gemakkelijker op en dan staat ze ook nog voor een belangrijke taak die aan het einde van de vijf dagen moet zijn afgerond, zoals het schrijven van een groot artikel of het inrichten van een VIP-dorp. Na vijf dagen volgt er een emotionele hereniging met haar gezin en worden ervaringen uitgewisseld.

In Mijn Geheime Missie laat Daphne Deckers zien met welke dilemmas de moderne vrouw kampt bij het kiezen tussen droombaan en gezin.

Uitzending: vanaf 9 maart, elke woensdag tussen 21.30 en 22.30 uur bij RTL 4.

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Muriël van Tuijl tel. 035 6718771, muriel.van.tuijl@rtl.nl. Fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl.