Gemeente Reimerswaal


Asfaltwerkzaamheden te Krabbendijke

Woensdag 9 maart 2011 wordt gestart met de asfaltwerkzaamheden Noordweg te Krabbendijke. In het najaar van 2010 is in deze straat een deel van de riolering vervangen. De aannemer brengt een nieuwe asfaltdeklaag aan. Deze deklaag kon vanwege slechte weersomstandigheden niet worden aangebracht in het najaar van 2010. Aannemingsbedrijf Reimerswaal uit Kruiningen voert het werk uit en het wordt afgerond op maandag 14 maart 2011.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zullen de kruising Morlodestraat/Noordweg en de kruising Westelijke Parallelweg/Noordweg worden afgesloten. De aannemer zal het afsluiten zoveel mogelijk beperken. De bedrijven aan de Noordweg zullen bereikbaar blijven.

De uit te voeren werkzaamheden zullen met name tijdens het afsluiten voor de aanwonenden enig ongemak veroorzaken. We vragen hiervoor uw begrip en hopen met uw medewerking de overlast tot een minimum te beperken.

Voor schoolgaande jeugd geldt dat de busroute richting het Calvijn College maandag 14 maart wordt omgeleid. De bus zal op deze dag door de Dorpsstraat rijden.

Voor algemene vragen over de werkzaamheden kunt u terecht bij de heer N. Goud telefoonnummer 0113 - 395398. Vragen over de uitvoering kunt u tijdens kantooruren stellen aan de heer Faasse telefoonnummer 06-53648658