Gemeente Breda

Wijziging verkeersituatie in uw wijk
De Gemeente Breda heeft in overleg met de woningbouwvereniging en uw wijkagent, dhr. L. van der Velden, besloten de Plataanstraat, tussen de Iepstraat en Olmstraat vanaf woensdag 9 maart tijdelijk in te richten als twee richtingenverkeer.

De Gemeente Breda is bezig met de vervanging van het hoofdriool in de Abeelstraat en Beekstraat. Rond Carnaval zullen de werkzaamheden aan het riool gevorderd zijn tot aan de kruising Dijklaan. Tijdens de Carnavalsdagen zullen er geen werkzaamheden plaatsvinden. Op woensdag 9 maart sluit de gemeente het kruispunt Dijklaan / Abeelstraat/ Beekstraat af voor de vervolgwerkzaamheden. Deze afsluiting duurt zo'n drie weken.

Tevens voert WonenBreburg in de Olmstraat, Iepstraat en meidoornstraat groot onderhoud uit. Vanaf 10 maart wordt voor deze renovatie de Iepstraat afgesloten (de Olmstraat is dan weer open).

Het wijzigen van de rijrichting in de Plataanstraat wordt ingevoerd op woensdag 9 maart en duurt tot eind mei. De gemeente hoopt met deze wijziging de bereikbaarheid en doorstroom van verkeer in uw wijk te kunnen blijven garanderen.
Voor meer informatie over de uitvoering van het werk kunt u contact opnemen, op werkdagen tussen 10.00 en 18.00 uur, met de toezichthouder van de Gemeente Breda, de heer R. (Reijer) Paerel, telefoon (076) 529 92 08.