Gemeente Berkelland

voor woongebieden Rekken en Beltrum worden herzien

Bestemmingsplannen voor woongebieden Rekken en Beltrum worden herzien

Inloopbijeenkomsten 9 maart in Rekken, 10 maart in Beltrum

Vorige week kondigden we al aan dat de voorontwerpbestemmingsplannen voor de woongebieden van Rekken en Beltrum ter visie liggen en dat er inloopbijeenkomsten worden gehouden. Eén van de data stond in de officiële publicatie onjuist vermeld. Daarom hier nog even de juiste data. De inloopbijeenkomsten zijn op 9 maart in Rekken en op 10 maart in Beltrum.

Hoe worden burgers en bedrijven bij de bestemmingsplannen betrokken?

De bestemmingsplannen voor de woongebieden Beltrum en Rekken zijn in concept (voorontwerp) klaar en kunnen tot en met dinsdag 12 april door iedereen worden ingezien in de Gemeentewinkel, Marktstraat 1 in Borculo (open ma t/m vrij van 8.30 tot 16.30 en woe tot 19.00 uur). Hier kunnen eventueel ook vragen worden beantwoord. Ook zijn ze digitaal te bekijken via de gemeentelijke website www.gemeenteberkelland.nl onder Actueel/Ruimtelijke plannen.

Inloopavonden

Per woongebied houden we een inloopavond waarop u het plan kunt bekijken en u met ons kunt overleggen wat er in uw situatie nu precies mee bedoeld wordt. In Rekken is de inloopbijeenkomst op woensdag 9 maart van 19.00 uur tot 21.00 uur in zaal Kerkemeijer, Rekkenseweg 44, In Beltrum gebeurt dit op donderdag 10 maart van 19.00 uur tot 21.00 uur in zaal Spilman, Meester Nelissenstraat 21.

Zienswijze

In de periode van zes weken dat de plannen ter inzage liggen kunt u uw mening geven over het voorontwerpbestemmingsplan. Dit heet het indienen van zienswijzen. U kunt schriftelijk zienswijzen indienen door een brief te sturen naar burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA in Borculo. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte & Projecten, telefoon 0545-250 306.