Gemeente Boekel


Besluiten en plannen van het college van Burgemeester en Wethouders d.d. 22 februari 2011

In de vergadering van 22 februari 2011 zijn o.a. de volgende onderwerpen aan de orde geweest.

Aanvraag evenementenvergunning MC Boekel voor jeugdtrainingsdagen i.c.m. onderling competitie
Het college heeft besloten de aanvraag voor een evenementenvergunning voor jeugdtrainingsdagen van MC Boekel te weigeren. Naast het feit dat deze trainingen niet incidenteel zijn en niet worden aangemerkt als evenement wordt hiermee recht gedaan aan de bestaande beleidsnotitie motorcross Bezuidenhout die maximaal drie evenementen per jaar toestaat.

Concept Kadernota BHIC 2012
Instemmen met de concept-Kadernota BHIC 2012

Overeenkomst De Lage Beemden 2011 & 2012
Het college heeft voor de jaren 2011 en 2012 een Prestatieovereenkomst met De Lage Beemden afgesloten. Middels het afsluiten van deze overeenkomst wordt inhoud gegeven aan de bezuinigingen op bibliotheekwerk.

Voorjaarsnota 2011 met voornemens begroting 2012, GGD Hart voor Brabant De GGD Hart voor Brabant heeft in haar voorjaarsnota 2011 de voornemens voor de begroting 2012 kenbaar gemaakt. In 2012 wordt een bezuiniging van 10% gerealiseerd op de inwonersbijdrage.

Afvalwaterakkoord RWZI Aarle Rixtel
De gemeenten die afvalwater en overtollig hemelwater afvoeren naar de rioolwaterzuivering in Aarle Rixtel hebben gezamenlijk een studie uitgevoerd naar optimalisatiemogelijkheden in het afvalwatersysteem. De resulaten hiervan zijn vastgelegd in een afvalwaterakkoord. De kern Huize Padua is aangesloten op de RWZI Aarle Rixtel. Het college heeft besloten in te stemmen met het afvalwaterakkoord.