Politie Gelderland-Zuid

Fietsendief aangehouden

Nijmegen, 09-03-2011 o Woensdagochtend even over 07.00 uur, werd een 28-jarige Nijmegenaar op de Middachtenstraat aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal.

Een bewoonster aan de Hazenkampseweg had de politie gebeld. Zij meldde dat er een man in de tuin stond die daar niet thuis hoorde en zich ook vreemd gedroeg. Agenten die ter plaatse gingen troffen de hun bekende verdachte aan op de hoek van de Dromedarisstraat en de Koedoestraat. De man zat op een fiets en probeerde twee kratten bier en drie flessen limonade te vervoeren.

Omdat er nog geen harde feiten waren lieten zij de man gaan. De agenten gingen vervolgens naar de meldster die hen het signalement gaf. Dit kwam overeen met de kenmerken van de verdachte die zij even daarvoor hadden aangesproken. Onderzoek wees uit dat de verdachte de poort van de achtertuin had vernield. De verdachte kon even later worden aangehouden in Hatert. De fiets bleek gestolen evenals de kratten en de limonade. De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar zal het onderzoek worden voortgezet. (14)

Laatst gewijzigd 09-03-2011 10:29 | © Regio Gelderland-Zuid |