CDA


Nieuws
Werkgroepen rapport Frissen
woensdag 9 maart 2011

Op 9 juni 2010 heeft het CDA een grote verkiezingsnederlaag geleden. Naar aanleiding daarvan heeft een evaluatiecommissie onder leiding van Léon Frissen een rapport geschreven. Dit rapport is gepresenteerd op het CDA-congres van 27 november 2010.

In verband met de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen is er binnen CDA Gelderland voor gekozen om de uitwerking van het rapport uit te stellen tot na de Provinciale verkiezingen. Op de Gelderse Algemene Ledenvergadering van 5 februari is vervolgens aangekondigd dat een kerngroep van drie mensen vlak na de verkiezingen een plan van aanpak zal schrijven.

Deze kerngroep, die afgelopen weken twee maal bij elkaar is geweest, bestaat uit Irene van de Voort (Lunteren), Wim Burgering (Stroe) en Jaap Ypma (Brummen). Zij zullen ook rekening houden met de aanbevelingen in het CDjA-rapport. De kerkgroep is verdeeld over drie groepen, die zich elk met een deel van het rapport bezig zullen houden:

Inhoud & Profiel (o.l.v. Jaap Ypma)
Cultuur (o.l.v. Wim Burgering)
Organisatie (o.l.v. Irene van de Voort)

Nu zullen er rond deze themaâs enkele groepen gaan vormen die tweemaal bij elkaar komen. Aan de hand van een serie door de werkgroep opgestelde vragen worden de themaâs tijdens deze bijeenkomsten behandeld. De bijeenkomsten vinden plaats op het partijbureau in Arnhem en zijn op de volgende data gepland:
Inhoud & Profiel: 29 maart en 14 april, om 19:30 uur Cultuur: 28 maart en 13 april, om 19:30 uur
Organisatie: 31 maart en 11 april, om 19:30 uur

Geïnteresseerden nodigen we uit om zich, onder vermelding van voorkeur-thema, aan te melden via Peter de Boer. U kunt zich tot 20 maart aanmelden. Bij een groot aantal aanmeldingen zal een selectie worden gemaakt op basis van een evenwichtige spreiding over de regioâs/afdelingen.

Naast deze bijeenkomsten is er ook een discussiegroep opgericht op de netwerksite LinkedIn.com: de groep CDA Gelderland. Vanaf 28 maart kan ook via deze groep input worden geleverd voor de werkplaats.

Halverwege mei zal het eindproduct van de werkplaats aangeboden worden aan het bestuur van CDA Gelderland.