Gemeente Hulst

Nieuwe Bierkaai digitaal

De Nieuwe Bierkaai digitaal

Website over het project De Nieuwe Bierkaai.

Op de vooravond van de start van de aanleg van de damwanden voor de haven in de binnenstad van Hulst, gaat het project nu ook digitaal. Op http://www.denieuwebierkaai.nl/ is vanaf nu een diversiteit aan informatie over De Nieuwe Bierkaai te vinden.

Op denieuwebierkaai.nl worden alle deelgebieden belicht, kunt u het ontwerp bekijken, is er te lezen over de historie van dit deel van de binnenstad en treft u het actuele nieuws en de stand van zaken van werkzaamheden in het gebied.

Het project De Nieuwe Bierkaai heeft tot doel het noordwestelijk deel van de Hulster binnenstad als aantrekkelijk verblijfsgebied in te richten. Wonen, cultuur, detailhandel en recreatie/horeca krijgen nieuwe kansen. Het terugbrengen van de haven in de stad is een belangrijk onderdeel.

De aanleg van de haven gaat medio maart 2011 van start. Op vrijdag 18 maart 2011 zet wethouder Diana van Damme - Fassaert de realisatie van de wanden van de haven officieel in gang. Daarna zal met vereende krachten het project vleugels worden gegeven.