Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 09-03-2011

Gesignaleerde Tilburger (20) uit vijver gevist

TILBURG: Een 20-jarige man uit Tilburg is dinsdagmiddag aangehouden op de Baron van Voorst tot Voorstweg. De Tilburger stond al langer gesignaleerd voor diverse strafbare feiten waaronder het verduisteren van een auto. Agenten checkten rond 14.00 uur een adres waar de man mogelijk zou verblijven. Toen de agenten bij de woning arriveerden, zagen ze de verdachte lopen. Hij ging er lopend vandoor, achtervolgd door de agenten. De verdachte probeerde via diverse tuinen en zelfs een vijver te ontkomen. Aan de andere kant van die vijver wachtten andere agenten hem op en met een nat pak kon de Tilburger naar het bureau worden gebracht. Hij staat te boek als ongewenst vreemdeling en ook mishandelde hij een agent die hem vorige week al probeerde aan te houden. De man is in verzekering gesteld.

Twee arrestaties wegens mishandeling op Besterdring

TILBURG: De politie heeft woensdagmorgen rond 02.15 uur op de
Besterdring twee Tilburgers van 18 jaar aangehouden wegens openlijk geweld. Agenten reageerden op een melding van een flinke vechtpartij nabij de doorgang bij het spoor waarbij een man door een groep geslagen werd. Ter plaatse werden de twee verdachten aangetroffen. Ze werden ingesloten op het bureau en verhoord. De politie bekijkt wie er verder nog bij de vechtpartij betrokken was.

Op de Heuvelring werd woensdagmorgen om 02.45 uur een 18-jarige Tilburger gearresteerd, nadat hij een 18-jarige vrouw uit
Berkel-Enschot kennelijk zonder aanleiding hard tegen haar hoofd sloeg.

Politiebikers verrassen twee Tilburgers bij inbraak kapperszaak

TILBURG: Twee Tilburgers van 16 en 19 jaar zijn woensdagmorgen rond 06.15 uur gearresteerd wegens inbraak. Een oplettende getuige vermoedde dat er werd ingebroken in een kapperszaak aan de Fatimastraat en belde 112. Bikers van de Noodhulp van de politie fietsten geruisloos naar de zaak toe en verrasten het tweetal compleet. Beide Tilburgers zijn ingesloten, voor zover bekend is er niets ontvreemd bij de inbraak.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 09-03-2011 11:15 | © Regio Midden en West Brabant |