Deelgemeente Charlois Rotterdam

Dunya zoekt talenten

Dit jaar is Dunya Festival op zoek naar nieuw talent onder de naam Dunyas Talent 4 NuMusic.

Er wordt gezocht naar talent met een geheel eigen sound en entertainment voor breed publiek. Dunya geeft jonge getalenteerde Rotterdammers hiermee de kans hun muzikale talent te delen met een groot publiek. Zij kunnen tot 15 april hun muziek als mp3 of mp4 uploaden op www.dunya.nl. Half april wordt bekend gemaakt welke 12 acts geselecteerd zijn voor de finalerondes.

Er zijn twee halve finales en een finale. De uiteindelijke winnaar wordt gekozen door een vakjury. Deze winnaar gaat de hele maand mei samenwerken met professionals uit het vakgebied, die ook voor de begeleiding zorgen in de vorm van workshops, masterclasses en verschillende optredens. Met als hoogtepunt een primetime spot op het hoofdpodium van Dunya Festival op 29 mei 2011. Data en locaties worden tijdig bekend gemaakt op www.dunya.nl.

De winnaar van Dunyas 4 Talent NuMusic plaatst zich automatisch voor de Music Matters Award, de zoektocht naar hét talent dat Rotterdam het beste vertegenwoordigt op muzikaal gebied. Meer info op www.musicmatters.nu.