Weerman stapt in kinderkleding

Persbericht van jijwel.nl

Ex-CEO weeronline.nl in de kleertjes

Wat doe je als je compleet bent uitgepraat over het weer? Na de verkoop van weeronline.nl investeert ex-CEO Erik Brink in de kinderkleding branche. Reclamebureau Fabrique uit Delft wist de weerman te overtuigen en realiseerde de waanzinnig leuke webshop www.jijwel.nl voor stijlbewuste moeders.

Elk kind heeft een eigen kledingstijl
Brink werd enthousiast nadat zijn vrouw Astrid hem wees op een kinderkleding webshop die te koop stond. Erik Brink: 'Er zijn veel websites op internet waar je kinderkleding kunt kopen, maar de meeste shops zijn amateuristisch opgezet en de service is ronduit slecht'. Om van de site een succes te maken nodigde Brink een aantal partijen uit voor een pitch. Fabrique uit Delft wist de weerman te verleiden met hun creatieve idee voor een onderscheidende shopbeleving en kregen de opdracht. Zij ontwikkelden een kinderkleding site die gebaseerd is op persoonlijke service en de 5 eigentijdse stijlen kinderkleding: Stoer, Hip, Trendy, Nautic en Rock Chick. Een moeder van nu vindt op jijwel.nl kinderkleding die helemaal past bij haar eigen stijl en die van haar kinderen.

Online shop beleving
Op jijwel.nl staat een grote collectie kinderkleding, babykleding, hippe accessoires en feestelijke kado's. Jijwel.nl biedt kinderkleding in de maten 50 t/m 176, voor jongens en meisjes van 0 tot en met 14 jaar. Er wordt redactionele aandacht besteedt aan de merkkleding op jijwel.nl en in het lookbook zijn modelfoto's aanwezig om te kijken hoe de kleding precies valt. Op jijwel.nl tref je merkkleding van o.a. Moodstreet, Bomba for Girls, Kiezeltje, Molo Kids en 4funkyflavours.

Gratis verzending en retour
Op jijwel.nl kunnen moeders heerlijk shoppen zonder verzendkosten te moeten betalen en ook het ruilen van kinderkleding en het retour zenden is gratis.

Persoonlijke service
Astrid Brink is als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Jijwel.nl. Erik Brink: 'ik heb Astrid geholpen bij de realisatie van jijwel.nl. De webshop is waanzinnig leuk geworden en ik weet zeker dat zij er een groot succes van gaat maken. Astrid is zeer betrokken, creatief en weet als moeder als geen ander waar winkelende moeders van nu naar op zoek zijn'. Klanten die vragen hebben over de collecties kunnen meteen persoonlijk contact opnemen met jijwel.nl via Facebook, Twitter en Hyves. Daarnaast houdt Astrid bezoekers persoonlijk op de hoogte via haar eigen blog met leuke tips over de laatste kindermode trends, nieuwe collecties en acties.

Kindprofiel
Op jijwel.nl kunnen moeders een profiel aanmaken voor hun eigen kinderen. Daarmee krijgen zij direct de nieuwe collectie kinderkleding gepresteerd in de juiste maat en in de stijl waar haar kind zich prettig in voelt.

*

Links:
http://www.jijwel.nl



Razende Robot Reporter