Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 09-03-2011

Politie onderzoekt overval in woning horecaondernemer

GILZE: De politie onderzoekt een gewapende overval woensdagmorgen in Gilze. Vier mannen forceerden rond 05.00 uur een ruit van een cafetaria aan de Heuvel en drongen de woning boven de zaak binnen. De 61-jarige uitbater van de horecazaak, zijn vrouw en hun twee kinderen werden gewekt en bedreigd met vuurwapens. De overvallers gingen er vervolgens met een geldbedrag vandoor. De uitbater kreeg enkele klappen en moest zich door ambulancepersoneel laten behandelen. De politie vraagt getuigen zich te melden op 0900-8844.

Oosterhoutse jongens aangehouden na vechtpartij Klappeijstraat

OOSTERHOUT: De politie heeft dinsdagavond rond 19.45 uur twee
Oosterhoutse jongens van 14 en 18 jaar aangehouden wegen mishandeling. De jongens zouden betrokken zijn bij een vechtpartij nabij een horecazaak aan de Klappeijstraat. Daarbij kreeg een portier en de eigenaar van de zaak klappen van de verdachten. Beide jongens zijn meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek. Beide slachtoffers hebben aangifte gedaan.

Een 16-jarige jongen uit Oosterhout werd aangehouden wegens het mishandelen van een 18-jarige Oosterhouter. Dat gebeurde rond 22.30 uur op het Torenplein. De verdachte is op het bureau in verzekering gesteld. Het slachtoffer mist onder andere een tand.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 09-03-2011 12:45 | © Regio Midden en West Brabant |