Politie Rotterdam Rijnmond

Namen genoemd in onderzoek dood Cuma Pinar

Datum publicatie: 09-03-2011 14:01

Het item in Opsporing Verzocht over de dood van de 42-jarige Cuma Pinar uit Hoogvliet heeft een aantal tips opgeleverd. Hierbij zijn ook namen genoemd, waaronder die van de nog onbekende vrouw die kort voor Pinar's dood in zijn gezelschap was. Het rechercheteam gaat alle tips nauwgezet onderzoeken.

Cuma Pinar werd zondagmiddag 5 december in een geleende Mercedes SL 500 onder de Van Brienenoordbrug aangetroffen. Hij bleek door vuurwapengeweld om het leven gekomen. De oorzaak wordt gezocht in een conflict over geld of drugs.

Het slachtoffer is zaterdag 4 december rond 22.00 uur voor het laatst gezien bij de Esso aan de 's Gravendijkwal. Hij sprak daar met een aantal bekenden. Op de camerabeelden is te zien dat naast hem in de auto een vrouw zat.

Uitgebreid onderzoek, vele verhoren en een eerdere oproep in de media om er achter te komen wie die vrouw was bracht het team niet haar identiteit. Vandaar dat in de uitzending van Opsporing Verzocht de camerabeelden zijn getoond.

De politie heeft het vermoeden dat mensen in de omgeving van het slachtoffer moeten weten wie verantwoordelijk zijn voor de dood van Cuma of wie de onbekende vrouw is. Die informatie is nodig om dit misdrijf op te lossen.

Informatie doorgeven kan via telefoonnummer 0800-7444488. Volledig anoniem kan ook, via 0800-7000.