Ingezonden persbericht



---


P E R S B E R I C H T

Zwols festival voor zakenleven vernieuwd

Vijfde editie People's Business Ondernemers Festival Zwolle

De vijfde editie van het dynamische People's Business Ondernemers Festival zal op 9 en 10 maart 2011 worden gehouden in het prachtige nieuwe gebouw van Deltion College in Zwolle. Jan-Ernst van Driel, directeur Marketing Communicatie van ROC Deltion College en organisator Gerda Voorn van Business Company hebben hiertoe onlangs met enthousiasme een akkoord ondertekend. Het Ondernemers Festival, dat ca. 3500 bezoekers verwacht, beoogt het ontwikkelen van netwerken door verbindingen te stimuleren tussen bedrijven, overheden en kennisinstellingen. Het thema 'Leiderschap' zal dit jaar centraal staan.

De vier voorgaande edities van het festival werden succesvol gehouden op Hogeschool Windesheim, maar de locatie ROC Deltion College biedt het evenement de mogelijkheid te groeien naar 100 of meer partners. De uitstraling van het evenement wordt daarmee nog meer bovenregionaal. Het inspirerende en activerende festival wordt bovendien een tweedaags evenement dat geheel in het teken zal staan van het leggen van nieuwe contacten, het verbreden van kennis en het aanreiken van creatieve en innovatieve methoden om het ondernemers- en bestuurdersvak met nog meer succes te kunnen uitoefenen. Een belangrijke nevendoelstelling is om Zwolle op de kaart te zetten als een echte zakenregio waar veel dynamiek en perspectief aanwezig is.

Elco Brinkman

People's Business Ondernemers Festival 2011 zal dus vernieuwend, verrassend en van zeer hoog niveau zijn. Er worden dan ook vele bezoekers verwacht; ondernemers, managers en bestuurders die het verschil willen maken. Niet alleen de bezoekers- en deelnemersaantallen, maar ook het evenementprogramma is uniek voor de regio. Het programma van deze vijfde editie zal van zeer hoog niveau zijn met bekende sprekers uit binnen- en misschien buitenland. Bestuurders van topbedrijven en/of overheid zullen benaderd worden voor een presentatie. Een spreker die reeds heeft toegezegd aanwezig te zijn is Elco Brinkman, voorzitter van Bouwend Nederland en regelmatig uitgeroepen tot één van de meest invloedrijke Nederlanders. Het thema is dit jaar 'Leiderschap', een belangrijke factor in zakelijk succes.

Verkiezing Ondernemer en Starter van het Jaar

MKB IJssel-Vecht organiseert tijdens het festival de verkiezingen Ondernemer en Starter 2011. Eerdere winnaars waren onder meer NOVON Schoonmaak, BMA Ergonomics, Hemmink Electrotechniek, Compello, Poly-Ned en R&WE. En Starter van het Jaar: Business Movies, Salland Automatisering, Cycloon Fietskoeriers, HRpm, Bloemink Security en Het Opleidingsnetwerk.

Door deze dynamische ambiance en de som van het grote scala aan inspirerende activiteiten staat de beproefde formule van het People's Business Ondernemers Festival 2011 garant voor succesvolle, profijtelijke contacten.

+++

Foto-onderschrift:

Jan-Ernst van Driel, directeur Marketing Communicatie van het ROC Deltion College, en organisator Gerda Voorn van Business Company ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

+++

Founding Partners

Het evenement wordt georganiseerd met een select aantal Founding Partners. Founding Partners van People's Business Ondernemers Festival 2011 zijn:


- Provincie Overijssel, mevrouw C. Abbenhues, gedeputeerde voor Economie, Toerisme en Arbeidsmarkt
- Gemeente Zwolle, de heer Henk Jan Meijer, burgemeester
- Kamer van Koophandel Oost Nederland, de heer W.E.H. Kamphuis, regiovoorzitter
- ROC Deltion College (gastlocatie), de heer Jan-Ernst van Driel, directeur Marketing Communicatie
- MKB Oost-Nederland, de heer Hans Bakker, Regiomanager MKB-midden
- VNO NCW Midden, de heren Jacco Vonhof en Jur Zandbergen, voorzitters VNO-NCW IJsseldelta en Noordoost Overijssel
- GIBO Groep Accountants & Adviseurs, de heer H. Meuleman, directeur
- Hogeschool Windesheim, de heer Jan Willem Meinsma, lid van het College van Bestuur Windesheim en lid van het Algemeen Bestuur
- Landstede, de heer R. van Kessel, voorzitter van het College van Bestuur
- Business Company (organisator), mevrouw Gerda Voorn, directeur

+++

Meer informatie:

Business Company
Postbus 257
8530 AG LEMMER

Telefoon : 0514-560166
Fax : 0514-560275
Mail : info@businessontmoetbusiness.nl
Internet : www.peoplesbusinesszwolle.nl
www.businessontmoetbusiness.nl


---- --