Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

OPEN DAG MONTESSORISCHOOL CAPELLE

Op woensdag 9 maart 2011 is het weer de jaarlijkse open dag op Montessorischolen: dan stellen alle Montessorischolen in het hele land hun deuren open voor belangstellenden om op deze wijze meer bekendheid te geven aan het Montessorionderwijs.

Ook de Montessorischool Capelle doet mee en dus zijn niet alleen ouders en verzorgers van jonge kinderen, maar ook andere geĂŻnteresseerden van harte welkom!

Montessorischool Capelle is sinds oktober 2010 in een prachtig nieuw gebouw gehuisvest. Van 10.00 tot 12.00 uur staan de deuren van de school en van de groepen open en kan iedereen ervaren hoe het Montessorionderwijs in onze school verzorgd wordt. Het is een 'gewone' schooldag, dus onze leerlingen zijn op de gebruikelijke manier zelfstandig aan de slag.

Om 10:00 uur wordt u ontvangen met koffie en thee. Daarna zal er een kort, inleidend praatje gehouden worden en er zal een rondleiding door de school plaatsvinden. Na de rondleiding kunt u zelf nog een of meerder groepen bezoeken.

Bent u niet in de gelegenheid onze school tijdens de open dag te bezoeken maar is uw belangstelling wel gewekt dan kunt u contact met ons opnemen 010-2847484 of info@montessorischoolcapelle.nl