Gemeente Zwartewaterland


Nieuws- en Persberichten

Start openbare inschrijving Polleboersweg 2 Genemuiden

Vandaag start de openbare inschrijving voor de verkoop van de boerderij inclusief landerijen aan de Polleboersweg 2 te Genemuiden. Het perceel Polleboersweg is een uniek stukje Mastenbroek. Het ligt ten oosten van de waterloop de Nieuwe Wetering aan de rand van de polder, ongeveer 2 km ten zuiden van de kern van Genemuiden. Op dit perceel liggen op en rond een terp een aantal gebouwen van een voormalig agrarisch bedrijf.

De verkoopbrochure Polleboersweg 2 met bijlagen is vanaf vandaag af te halen bij de receptie van de gemeente Zwartewaterland, Telvorenstraat 2 te Hasselt. Op de website staat alleen de verkoopbrochure. Let op: voor de inschrijving heeft u het inschrijfformulier en de officiële antwoordenvelop van de gemeente Zwartewaterland nodig. Deze zijn af te halen bij de receptie in het gemeentehuis van Zwartewaterland, Telvorenstraat 2 te Hasselt.

De gebouwen op het perceel zijn geheel toegankelijk op zaterdag 9 april
2011, van 10.00 tot 12.00 uur en zijn onder begeleiding te bezichtigen. Aanmelding hiervoor kan door telefonisch contact op te nemen met mevrouw G. van Dalfsen, T 038 385 3139 (dinsdag en donderdag) of per e-mail via g.vandalfsen@zwartewaterland.nl

De opening van de gemeentelijke antwoordenveloppen en bekendmakingen van de hoogste bieding is op donderdag 14 april 2011 om 12.30 uur in het gemeentehuis van Zwartewaterland, Telvorenstraat 2, 8061 CB Hasselt, ten overstaande van notaris mr. R.J. Tjeenk Willink van IJsseloevers Notarissen te Zwartewaterland.

Te downloaden:

* 09-03-2011 Verkoopbrochure Polleboersweg.pdf (783,31 KB)