Hilton HHonors kondigt voorjaarsaanbieding 2011 aan

Krijg tot 33 procent korting op verblijven in Europa, het Midden-Oosten en Afrika tussen 1 april en 30 juni 2011

WATFORD, Verenigd Koninkrijk & MCLEAN, Virginia--(BUSINESS WIRE)-- 20110309 --

Hilton HHonors, het loyaliteitsprogramma voor de portefeuille van hotelmerken van Hilton Worldwide, heeft vandaag een nieuwe voorjaarsaanbieding voor 2011 aangekondigd. Gasten kunnen tot 33 procent korting op hun kamertarief krijgen en tot 50 procent korting op een tweede kamer voor kinderen die met hun ouders reizen. Reserveringen kunnen gemaakt worden van 7 maart tot en met 7 april 2011 voor verblijven tussen 1 april en 30 juni 2011 in alle deelnemende Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Hilton Garden Inn, DoubleTree by Hilton en Hampton by Hilton. Gasten kunnen kiezen uit de 240 deelnemende hotels van Hilton Worldwide in meer dan 170 bestemmingen verspreid over Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

“Dankzij de voorjaarsaanbieding kunnen gasten optimaal van hun weekenden profiteren, met name tijdens deze vakantieperiode”, zei Jeff Diskin, senior vicepresident van Global Customer Marketing bij Hilton Worldwide. “Er eventjes uit zijn, kan u helpen om weer energie te verkrijgen en met zoveel feestdagen in dit seizoen biedt die extra vrije dag de perfecte gelegenheid voor een snel uitje waaraan u fantastische herinneringen zult overhouden.”

Hier volgt een selectie van deelnemende hotels en bestemmingen:

  • Hilton Luxor Resort & Spa – De perfecte basis van waaruit u de rijke geschiedenis van Egypte kunt ontdekken en waar gasten in een resort van pure luxe aan de oevers van de Nijl kunnen relaxen.
  • Hilton London Tower Bridge – Dit luxe hotel, dat zich slechts enkele minuten van Londens financiële en winkeldistricten vandaan bevindt, gaat prat op onovertroffen comfort en verbazingwekkende uitzichten op de beroemde Tower Bridge.
  • Rome Cavalieri – Deze vijfsterren accommodatie, die deel uitmaakt van de Waldorf Astoria Collectie, is omgeven door 6 ha weelderige mediterrane parklandschappen en biedt uitzicht op de elegante skyline van Rome.
  • Hilton Amsterdam – Dit hotel aan het water is de perfecte bestemming voor zakenlui, ideaal gelegen in het culturele hart van Amsterdam.
  • Hilton Dubai Creek – Dit boetiekhotel met zijn weergaloze uitzichten op de indrukwekkende skyline van Dubai is perfect voor de afzonderlijke zakenreiziger en voor de weekendvakantieganger.

Als u wilt deelnemen aan de voorjaarsaanbieding van Hilton HHonors, ga dan naar Hilton.com/spring, waar zich de algemene voorwaarden bevinden.

Als u meer informatie wilt ontvangen of lid wilt worden van Hilton HHonors, ga dan naar HHonors.com.

Over Hilton HHonors

Hilton HHonors is een loyaliteitsprogramma voor zeer gewaardeerde gasten dat frequente reizigers een snelle manier biedt om de beloningen te verdienen die voor hen het aantrekkelijkst zijn. Het is het enige loyaliteitsprogramma voor gasten dat “Points & Miles” (punten en mijlen) en “No Blackout Dates” (geen niet-geldige dagen) zonder capaciteitscontroles in ruim 3.600 hotels biedt. Leden hebben recht op “Double Dip” om HHonors-punten en vliegmijlen te verdienen voor hetzelfde verblijf, tegen bijna elk willekeurig tarief, in de deelnemende Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2Suites by Hilton en Hilton Grand Vacations. Hilton H Honors-leden kunnen niet alleen HHonors-punten inwisselen voor extra nachten, maar ze kunnen ook punten inwisselen voor artikelen, vakantiepakketten, beloningen in de vorm van unieke ervaringen enz. Het lidmaatschap van HHonors is gratis. Reizigers kunnen zich hiervoor online inschrijven op HiltonHHonors.com.

Over Hilton Worldwide

Hilton Worldwide is wereldmarktleider in de hospitality-branche en omspant deze sector van luxe hotels en resorts met volledige service tot suites voor langere verblijven en middelmatig geprijsde hotels. Al 92 jaar biedt Hilton Worldwide zakenreizigers en vakantiegangers het beste op het gebied van accommodaties, dienstverlening, voorzieningen en waarde. Het bedrijf stelt alles in het werk om haar traditie van uitzonderlijke gastenervaringen binnen haar wereldwijde merken voort te zetten. Onder haar merken vallen meer dan 3.600 hotels en 600.000 kamers in 82 landen; deze omvatten de Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Doubletree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton by Hilton, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton en Hilton Grand Vacations. Het bedrijf hanteert ook het gastenbeloningsprogramma van wereldklasse Hilton HHonors®. Ga voor meer informatie over het bedrijf naar www.hiltonworldwide.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Hilton Worldwide
Scott Carman, 703-883-5803

scott.carman@hilton.com