Maxdoro lanceert vernieuwde website OnGuard


Amersfoort, 20110309 -- Voor OnGuard, een internationaal georiënteerd bedrijf dat gespecialiseerd is in credit management software heeft internetbureau Maxdoro de complete corporate website geherstructureerd en opnieuw ingericht. De nieuwe website is gerealiseerd op basis van het Sitecore Content Management Systeem (CMS) en de Sitecore Online Marketing Suite (OMS). Daarnaast is de look en feel van de website meer in lijn gebracht met de global huisstijl van OnGuard.

Voor OnGuard, een internationaal georiënteerd bedrijf dat gespecialiseerd is in credit management software heeft internetbureau Maxdoro de complete corporate website geherstructureerd en opnieuw ingericht. De nieuwe website is gerealiseerd op basis van het Sitecore Content Management Systeem (CMS) en de Sitecore Online Marketing Suite (OMS). Daarnaast is de look en feel van de website meer in lijn gebracht met de global huisstijl van OnGuard.

De Website
OnGuard is een internationaal opererend bedrijf met vestigingen in Nederland, België, Engeland, USA, Nieuw-Zeeland en Australië. Vanwege de sterke internationale groei is er behoefte aan een corporate website die op deze strategie aansluit en aan deze groei bijdraagt. Door het inzetten van de vernieuwde website (www.onguard.com) in samenwerking met lokale zoekmachine optimalisatie kan de internationale markt beter worden bediend en van informatie worden voorzien.   
Het Sitecore CMS is op een dusdanig slimme en modulaire manier ingericht waardoor zowel centrale- als locale contentblokken overzichtelijk en gestructureerd te beheren zijn. Daarnaast wordt documentatie zoals business cases geautomatiseerd uit een filesysteem opgehaald en in de website geplaatst.

Wereldwijde online marketing
Door de vele vestigingen en doellanden van OnGuard is de website in maar liefst 11 varianten uitgevoerd, daarnaast wordt er gebruikt gemaakt van Sitecore OMS waarmee vergaande bezoekersanalyse, profielen en personalisatie mogelijk is.

Edwin Merk, Commercieel Directeur OnGuard: “Maxdoro is er in geslaagd om in een zeer korte tijd een volwaardige corporate website met 10 landenwebsites neer te zetten. Een dergelijk groot project kan alleen maar slagen dankzij een zeer goede inzet en een enthousiaste werkhouding. Maxdoro heeft laten zien dat ze goed met ons kunnen meedenken in onze internationale groeistrategie. We kijken er naar uit om de vele mogelijkheden van het Sitecore CMS en OMS systeem verder toe te passen in onze global online marketing strategie”.

Over OnGuard
Als onafhankelijk Nederlands softwarebedrijf biedt OnGuard softwareoplossingen voor credit, collections en complaintsmanagement. Innovatieve en bewezen software die u helpt uw werkkapitaal te optimaliseren en uw klantrelaties te verstevigen. Met meer dan 850 opdrachtgevers in meer dan 30 landen is OnGuard uitgegroeid tot een leidende speler in credit management wereldwijd. Het succes steunt op jarenlange ervaring, marktbetrokkenheid, innovatie, kwaliteit en enthousiaste klanten. Naast innovatieve software, biedt OnGuard aanvullende diensten zoals consultancy, opleidingen, business intelligence services en een professioneel Service Centre om haar gebruikers optimaal te ondersteunen. www.onguard.com

Over Maxdoro
Maxdoro is een Sitecore gecertificeerd full-service internetbureau met veel kennis en ervaring op het gebied van internet- en mobiele toepassingen. Maxdoro is gespecialiseerd in website- ontwikkeling en design, online marketing en strategie. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen met uw online- en mobiele marketing.