Gemeente Apeldoorn

Agenda
collegeleden

Een overzicht van activiteiten van woensdag 9 maart t/m zondag 20 maart 2 pagina's Vrijdag 11 maart

13.00 uur
Wethouder O.G. Prinsen ondertekent de verlenging van het convenant buurtcommissie De Vlijt. Plaats: Kanaalkade t.h.v. Kanaal Noord 103 in Apeldoorn.

20.00 uur
Wethouder O.G. Prinsen opent de 10e editie van het jongerenevenement Plugged! Het evenement is een initiatief van jongerenplatform Apeldoorner.COM en Poppodium Gigant om Apeldoornse jongerenbandjes een kans te bieden podiumervaring op te doen voor publiek. Plaats: Poppodium Gigant, Nieuwstraat 377 in Apeldoorn.

Donderdag 17 maart

10.00 uur
Wethouder J.C.G. Wegman verwelkomt de gasten en leerlingen die deelnemen aan het Jongerendebat, dat wordt gehouden ter gelegenheid van de Dag van de Leerplicht. Het thema van het debat is "School? Bekijk 't eens anders!" Plaats: Stadhuis, Marktplein 1 in Apeldoorn.

12.30 uur
Burgemeester mr. G.J. de Graaf verricht de opening van de tentoonstelling over 100 jaar baanwielrennen in Apeldoorn. Plaats: Stadhuis, Marktplein 1 in Apeldoorn.

15.30 uur
Wethouder P. Blokhuis opent de nieuwbouw van Caesarea. Leger des Heils Gelderland gebruikt het gerestaureerde hoofdgebouw van Caesarea als kantoor- en woonruimte voor 35 cliënten van Beschermd Wonen. Naast de kapel bevindt zich het nieuwe gebouw van Minnesota en de WoonWerkTraining van Ontwenningscentrum De Wending. Plaats: Caesarea, Hoenderloseweg 108 in Apeldoorn.

Vrijdag 18 maart

19.00 uur
Wethouder J.C.G. Wegman verricht de officiële aftrap van de eerste wedstrijd van het 45+ voetbaltoernooi, georganiseerd door de KNVB. De KNVB gaat samen met v.v. Beekbergen en de Apeldoornse Boys een structureel 45+ aanbod organiseren in de regio Apeldoorn, om het voetbalaanbod toegankelijker te maken voor ouderen. Plaats: Sportpark v.v. Beekbergen, Veldhofweg 31 in Beekbergen.

Zaterdag 19 maart

10.30 uur
Wethouder J.C.G. Wegman krijgt tijdens een reünie, van oud-jongeren en oud-medewerkers, de eerste brochure van de historische wandelroute van de Hoenderloo Groep symbolisch overhandigd, vanwege het 160 jarig bestaan van de organisatie. Plaats: Sportveld Laan van Eikenhof/Arckelaan in Hoenderloo.

13.00 uur

- zie volgende pagina -
Wethouder P. Blokhuis vertoont zijn schilderkunsten op een houten wand in speeltuin de Speeldoos, in het kader van NL Doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranjefonds. Plaats: speeltuin de Speeldoos, Schubertlaan (achter schoenenzaak Starink) in Apeldoorn.