Ingezonden persbericht


Persbericht, Naarden-Vesting, 9 maart 2011

35% VAN DE LINDAmagazine.nl BEZOEKERS LIJKT HET MEEST OP ANOUK

Ze zijn verslaafd aan mannen en kleden zich het liefst in meisjesachtige gypsy jurken: het merendeel van de bezoekers van LINDAmagazine.nl lijkt op Anouk uit Gooische Vrouwen. Ruim 7.000 vrouwen deden mee aan de online test: 'Welke Gooische Vrouw Ben Jij?'. Ze beantwoordden vragen als: wat neem je mee naar een onbewoond eiland en welk advies geef jij je vriendin als je haar man op vreemdgaan betrapt?

Verslaafd aan shoppen
Ruim 25% van de LINDAmagazine.nl bezoekers lijkt op Cheryl. Van de Cheryl's is 56% verslaafd aan shoppen en wil 38% een vrolijke vent met een duidelijk doel in zijn leven, net als Martin Morero. Een gelijk aantal bezoekers lijkt op Claire en Roelien, beiden 15%. Niet iedereen is het met de uitkomst eens: 'Ik een Roelien? Alleen maar omdat ik liever een hond meeneem naar een onbewoond eiland dan een vibrator?'

Minst favoriet
Slechts 10,5% van de vrouwen lijkt op Tante Cor. Uit de reacties op LINDAmagazine.nl blijkt wel dat veel vrouwen dol op haar zijn: 'Geweldige vrouw. Ik zie me al een hele middag rondhangen in een tijgerbadjas. Maar er zijn ook minder positieve reacties: Marieke: '16 jaar en ik lijk op Tante Cor... wat?!’

Andere feitjes
Als de vrouwen slechts één item mogen kiezen, neemt 40% haar zonnebril mee naar een onbewoond eiland, 25% haar bikini en 9% een pakje sigaretten. Maar liefst 31% verkiest televisiekijken op de vrije zondagmiddag boven een gezonde boswandeling (21%). En 40% adviseert haar vriendin om haar man bij het grofvuil te zetten als hij is vreemdgegaan, slechts 5% van de vrouwen huurt iemand in om de vreemdganger het leven zuur te maken.

Bekijk hier de video van de galapremière van Gooische Vrouwen. Natasja Froger lijkt het meest op Roelien. "Ik knuffel geen bomen maar ik ben wel diegene met die kaplaarzen en mijn honden op de hei."

LINDA. GOOISCHE VROUWEN (NUMMER 79) ligt nu in de winkel.




Ingezonden persbericht