Ingezonden persbericht


Persbericht
9 maart 2011

Lentekriebels in de IJsseldelta

Af en toe laat de zon zich weer wat meer zien, dat betekent de lente komt er weer aan! Het wordt eerder licht, de vogels gaan weer zingen. Kortom stop de laarzen en paraplu terug in de kast en haal de zonnebril en voorjaarskleding tevoorschijn. In de lente staan er een aantal evenementen en beurzen op de agenda die de moeite waard zijn om te bezoeken, een dagje uit is zo geregeld bij de VVV/ANWB winkel in Kampen.

Lente in de VVV/ANWB winkel De winterkleding verdwijnt langzaam uit de winkels en de voorjaarskleding hangt er weer volop. Zo ook in de VVV/ANWB winkel in Kampen is het voorjaar al goed te zien. De nieuwe kledingcollectie bevatten de frisse nieuwe voorjaarskleuren khaki, lichtroze, blauw en paars. Voor man en vrouw, sportief, modieus en vlot, de VVV/ANWB Kampen heeft het allemaal! Dagje uit? Mensen worden weer vrolijker, zeggen elkaar gedag en gaan weer bezig in de tuin. We kunnen ook zeggen: de natuur ontwaakt. Rond deze tijd worden er veel weekendjes weg en stedentrips geboekt. Tijdens het bezoeken van een stad is de 100% stedengids de manier om een stad te verkennen. In deze gids staat meer informatie over een stad zoals wandelingen met plattegrond, restaurants, winkelstraat en wat je in de stad kan doen. De 100% stedengids is handig voor een complete sightseeing dus dè moeite waard om te kopen! Natuurlijk is deze verkrijgbaar bij de VVV/ANWB Kampen. Beurzen en evenementen In d e lente zijn er verschillende beurzen te bezoeken.

Een echt lente evenement is natuurlijk de Keukenhof die van 24 maart t/m 20 mei 2011 in Lisse wordt gehouden. In de Keukenhof staan onze buren dit jaar centraal, het thema is: `Duitsland ­ Land van dichters en denkers. Het hoogtepunt is een spectaculair mozaïek van meer dan 100.000 bloembollen van de `Brandenburger Tor' in Berlijn. De bezoeker wordt meegenomen in een speciale beleving door licht, geluid en decor. Een voorjaarsfair voor de hele familie is de Lentiade. Proeven, beleven, shoppen, landelijk leven en genieten staan hier centraal. Van 1 april t/m 3 april kunt u genieten van de lentiade in het Lingebos. Uiteraard zijn er nog veel meer beurzen en evenementen in de lenteperiode, kom gerust langs in de VVV/ANWB winkel voor kaarten en informatie. Voor de ANWB-leden is er ledenkorting, ook op beurzen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martje Oesterholt, Kampen 0383329071 of moesterholt@ijsseldeltamarketing.nl.