Ingezonden persbericht


Vijf mcjuniorclub.nl-bezoekers winnen Wii-prijzenpakket

Vernieuwde website McJuniorclub stimuleert creativiteit en bewegen

Amsterdam, 9 maart 2011 - Vandaag zijn de vijf winnaars van het unieke Wii-pprijzenpakket bekend gemaakt. Zij ontvangen als een van de eerste kinderen in Nederland een Wii-prijzenpakket met daarin een Nintendo Wii en de allernieuwste uDraw GameTablet. Dit prijzenpakket wordt uitgereikt door McDonald's ter ere van de lancering van de vernieuwde website mcjuniorclub.nl.

De vernieuwde site voor de jonge gasten van McDonald's stimuleert kinderen op een leuke manier om te leren, creatief bezig te zijn en te bewegen. De vijf prijswinnaars kregen het pakket uitgereikt, omdat zij op de nieuwe site een rebus oplosten. Met de uDraw GameTablet kunnen kinderen naar hartenlust tekenen, kleuren en schrijven op hun Nintendo Wii. De tekentablet voor de Nintendo Wii is pas sinds 4 maart in Nederland verkrijgbaar.

Nina Nomden, manager communicatie McDonald's Nederland, is blij met de vernieuwde website van mcjuniorclub.nl: 'Wij willen al onze gasten, dus ook onze jonge gasten, een unieke beleving meegeven bij McDonald's. Daarnaast vinden wij een balans tussen gevarieerd eten en voldoende bewegen belangrijk. Daarom hopen we via mcjuniorclub.nl creativiteit en beweging op een leuke manier te stimuleren bij kinderen.'

De site mcjuniorclub.nl is opgebouwd als een klein dorp met daarin verschillende elementen zoals een bioscoop met filmpjes, een speeltuin met online games en een sportveld met beweegtips. De website is in samenwerking met Nickelodeon ontwikkeld.

Over McDonald's
In Nederland heeft McDonald's 225 restaurants, die wekelijks door zo'n 3 miljoen gasten worden bezocht. Meer dan 15.500 medewerkers vormen de kern van de organisatie. Het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering staat centraal. Dit heeft McDonald's vertaald in de visie Good Food Fast. McDonald's wil iedere gast op elk gewenst moment de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze bieden.


---



Ingezonden persbericht