Gemeente Haaksbergen


Sportverkiezing

09-02-2011 Sportman 2009: Steffan Winkelhorst

Op vrijdag 11 maart 2011 wordt weer het jaarlijkse sportgala gehouden. Het sportgala is het moment om Haaksbergse sporters die een opvallende sportprestatie hebben geleverd in het zonnetje te zetten. Tijdens het gala wordt ook bekend wie zich de beste sportman, sportvrouw, sportploeg en sporttalent van het jaar 2010 mogen noemen.

Wie een Haaksbergse sporter wil voordragen voor de titel kan dat kenbaar maken aan Niels Hartlief van de gemeente Haaksbergen, door te mailen naar nj.hartlief@haaksbergen.nl. Het is daarbij belangrijk dat de inzender vermeldt om welke sporter of vereniging het gaat, welke prestatie de genomineerde heeft geleverd en om welke tak van sport het gaat. Aanmelden is nog mogelijk tot en met 14 februari.

Genomineerden moeten het afgelopen jaar wel in Haaksbergen gewoond hebben. Zij mogen overigens ook lid zijn van een vereniging buiten Haaksbergen. Sporters onder de 16 jaar vallen in de categorie `Sporttalent'. Uit alle aanmeldingen zal een jury per categorie drie kandidaten nomineren die gaan strijden om de titel sportman, sportvrouw, sporttalent en sportploeg van het jaar 2010.