Delta


---

DELTA zet Omroep Zeeland op 11

Middelburg, 1-3-2011

Vanaf 11 maart is Omroep Zeeland op analoge televisie te ontvangen op kanaal 11. Om bekendheid te geven aan de aanstaande zenderwijziging start Omroep Zeeland vandaag met de campagne 'We ontmoeten elkaar op 11'.

Op 11 maart zal Omroep Zeeland analoog op kabelkanaal 11 gezet worden. De zenderwijziging maakt onderdeel uit van een samenwerking tussen Omroep Zeeland en DELTA. Zowel Omroep Zeeland als DELTA heeft maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Zo wil DELTA met het DELTA Zeeland Fonds haar bijdrage leveren aan de Zeeuwse samenleving. Ook gaat er geld en persoonlijke energie van DELTA-medewerkers naar vrijwilligerswerk en projecten in de Zeeuwse samenleving. Omroep Zeeland is dè nieuwszender voor Zeeland en maakt actuele (nieuws-)programma's over wat er speelt in onze provincie. Daarmee komt Omroep Zeeland dicht bij de mensen. Uit onderzoek blijkt dat Omroep Zeeland behoort tot de best bekeken zenders in onze provincie. Daarbij hoort een toegankelijk kanaal. Door de zenderwijziging wordt het laatste nieuws uit de regio op televisie nóg dichterbij gebracht.

Met deze samenwerking benadrukken DELTA en Omroep Zeeland hun maatschappelijke rol in Zeeland en maken zij het Zeeuwse nieuws toegankelijker. Omroep Zeeland maakt het en DELTA brengt het bij u thuis. Via digitale televisie blijft Omroep Zeeland te bekijken via kanaal 110.

Meer informatie over dit onderwerp kunt u vinden op: www.omroepzeeland.nl/11

DELTA N.V. is een zelfstandige fullserviceprovider op het gebied van (duurzame) energie en water, afvalverwerking, digitale diensten, netbeheer en infrastructuur.
Door deze diensten gecombineerd aan te bieden, speelt DELTA in op de behoefte aan comfort en gemak. Voor de particuliere klant betekent dit: één leverancier voor alles wat via een kabel of leiding het huis binnenkomt. Voor de zakelijke afnemer: een op maat gemaakt contract waarin DELTA een gewenste combinatie van diensten aanbiedt, tegen scherpe voorwaarden. De aandelen van DELTA zijn in handen van negentien Zeeuwse en Brabantse gemeentes en de provincies Zeeland, Brabant en Zuid-Holland.

Omroep Zeeland is de publieke regionale omroep in Zeeland. Het is dé nieuwszender van en voor Zeeland op radio, tv én internet.