Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Werkzaamheden aan de Vaanweg gaan door

Weekendafsluiting 11 en 18 maart

Gemeentewerken pakt vanaf zaterdagavond 5 maart 2011 tot eind april de onderhoudswerkzaamheden op de Vaanweg weer op.

De werkzaamheden zijn eind 2010 onderbroken door de feestdagen en een lange vorstperiode. Voor de werkzaamheden wordt buiten de spits steeds één baan afgesloten. De Vaanweg is in het weekend van 11 maart en 18 maart richting het centrum afgesloten voor het verkeer. De afsluiting gaat vrijdagavond in vanaf 22.00 uur tot maandagochtend 5.00 uur.

De onderhoudswerkzaamheden bestaan onder meer uit het verwijderen van asfalt, verwijderen van vangrails, asfalteren, aanbrengen van extra rijstrook en belijning. Het werk start en eindigt na de spits: 09.00 uur - 15.00 uur. Om de doorstroming te verbeteren legt Gemeentewerken op de kruising Vaanweg - Victor Hugoweg ook een extra rijstrook aan.

Omleidingroute
De twee omleidingen zijn vanaf de A15 via IJsselmonde - Reijerwaard of Charlois - Groene Kruisweg. De afsluitingen gaan in op vrijdagavond 22.00 uur en duren tot maandagochtend 05.00 uur. Verkeer vanuit het centrum kan via de Vaanweg blijven rijden. Deze rijbaan blijft open voor het verkeer. Het is alleen niet mogelijk linksaf te slaan naar de Victor Hugoweg.

Meer informatie hierover kunt u vinden op www.rotterdam.nl/vaanweg