FNV KIEM

Vakgroep-UGO zoekt Contactpersoon Ouderen

vrijdag 11 maart 2011

Ook als je wat ouder bent en niet meer in loondienst werkt, kan de bond nog heel veel voor je betekenen. Meld je daarom aan als Contactpersoon Ouderen.

FNV KIEM biedt samen met FNV Bondgenoten een uitgebreid dienstenpakket dat voor oudere leden zeer interessant is. Als Contactpersoon Ouderen kun je actief en betrokken blijven.

Serviceverlener
De Contactpersonen Ouderen wordt door de bond opgeleid en gaat na zijn opleiding aan de slag als serviceverlener voor ouderen. Ouderen kunnen met allerlei vragen bij de Contactpersonen Ouderen terecht. Bijvoorbeeld over vragen over de AOW, WMO of huurtoeslag.

Opleiding
Nadat u zich heeft aangemeld volgt een gesprek, waarin FNV KIEM beoordeelt of u geschikt bent als Contact Persoon Ouderen. Wie geschikt wordt bevonden, kan aan de opleiding beginnen. Tijdens de opleiding leert u onder andere gespreksvaardigheden, een probleem analyseren, goed luisteren, enzovoort. Behalve theorie, is er ook aandacht voor de praktijk.

Je kunt je nog aanmelden Ben je geïnteresseerd in de functie Contactpersoon Ouderen? En ben je lid van FNV KIEM? Dan kunt jij je als geïnteresseerde aanmelden.

Stuur een e-mail sturen naar L.lucassen@fnv-kiem.nl of bel met Linda Lucassen, telefoon 020 3553627