De Leermeester start schoenen ophaalservice

Persbericht van Hans van 't Sant

De Leermeester start unieke ophaalservice

's-HERTOGENBOSCH - De Leermeester lanceert een nieuwe dienst: de Schoenen Ophaalservice (SOS). Mensen die hun schoenen willen laten repareren hoeven niet meer te zoeken naar een parkeerplaats in drukke binnensteden. Voor euro 10,00 haalt de Leermeester de schoenen thuis of op het werk op en brengt ze gerepareerd weer terug door heel Nederland.

Het was al mogelijk om schoenen naar De Leermeester op te sturen. Via de website kan iemand nu ook schoenen voor reparatie aanmelden en door De Leermeester op laten halen. Dat kan zowel op een thuisadres als op een werkadres in heel Nederland. De Leermeester beoordeelt de schoenen en stuurt per e-mail een exacte prijsopgave. Na akkoord voert de deskundige schoenmaker de reparatie met originele materialen uit en levert de schoenen met volledige garantie weer op het opgegeven adres af. Dit 'klaar terwijl u werkt' concept biedt optimaal gemak omdat iemand niet in een drukke binnenstad op zoek hoeft naar een parkeerplaats, om na een paar dagen weer terug te komen om de schoenen op te halen. Wie de schoenen zelf afgeeft in de winkel en door De Leermeester terug laat brengen, betaalt slechts euro 5,00 bezorgkosten. Deze retourkosten vervallen bij een reparatie boven euro 40,00.

Over De Leermeester
De Leermeester is al dertig jaar een erkend schoenmakersbedrijf dat gevestigd is op de hoek Visstraat/Orthenstraat in 's-Hertogenbosch. Het bedrijf beschikt over de deskundigheid en gespecialiseerde apparatuur om schoenen van de betere merken zoals Van Bommel, Van Lier, Avang, Boss en Santoni in hun originele staat te herstellen. De Leermeester heeft een filiaal in Oisterwijk dat ook aan alle eisen van een deskundig schoenmakersbedrijf voldoet. Kijk voor meer informatie op www.deleermeester.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

Links:
http://www.deleermeester.nl
Bijlage:
* persbericht ophaalservice de leermeesterdoc




Razende Robot Reporter