RTL Group

'Dames In De Dop' wordt 'Dames En Heren In De Dop'

In de uitzending van donderdag 10 maart van het RTL 5-programma Dames In De Dop kregen Zira, Meron, Lois, Dilara, Jennifer, Linsey, Josefien en Jenna onverwacht bezoek. Het bleken vier heren te zijn, die ook hun intrek nemen op het landgoed. Dave (21 jaar, baldadig en vaak dronken), Dominique (24 jaar, werkloos en fervent stapper), Marcin (20 jaar, hangjongere en Ajax hooligan) en Gary (20 jaar, werkt in een coffeeshop) willen net als de meiden hun leven beteren en definitief afscheid nemen van hun losbandige gedrag. Onder leiding van directeur Anouk van Eekelen onderwerpen zij zich aan de strenge lessen van een groep docenten en proberen zij in een aantal weken tijd om echte heren te worden.

Het is voor het eerst dat ook heren in het programma verschijnen. De naam verandert hiermee dan ook in Dames En Heren In De Dop. In de uitzending van vanavond, vrijdag 11 maart, zal de eerste dame het landgoed moeten verlaten.

Uitzending: RTL 5, elke werkdag tussen 20.00 en 20.30 uur.
---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Bouwknegt, 035 - 6718598 of karin.bouwknegt@rtl.nl. Fotomateriaal is half februari beschikbaar. Fotomateriaal kunt u downloaden via www.rtlbeeldbank.nl of opvragen via fotoaanvraag@rtl.nl.