Provincie Drenthe

Groningen

Verkeersplein Gieten; afsluiting afrit N34 richting Groningen

Verkeersplein Gieten; afsluiting afrit N34 richting Groningen

Vanaf vrijdag 11 maart tot en met zondag 13 maart 2011 voert de provincie Drenthe werkzaamheden uit op de N34, verkeersplein Gieten. De diverse aansluitingen op dit verkeersplein worden dan voorzien van nieuwe lagen asfalt.

In verband met deze werkzaamheden moet rekening worden gehouden met tijdelijke verkeersmaatregelen voor de N34. De maatregelen kunnen bestaan uit inhaalverboden, gewijzigde maximumsnelheden en geslotenverklaringen.

* Vanaf vrijdag 11 maart 20.00 uur tot zondag 13 maart 18.00 uur wordt de verbindingsweg vanaf het verkeersplein naar de N34 in de richting van Groningen afgesloten voor het verkeer.
* Omleidingsroutes worden met borden aangegeven.
* De afwikkeling van het overige verkeer vanaf het verkeersplein richting Assen, Emmen en Veendam wordt geregeld via noodwegen.

De weersomstandigheden kunnen het tijdstip en/of de duur van de uitvoering van het werk beïnvloeden. De maatregelen zijn van kracht gedurende de periode, dat de desbetreffende borden zijn geplaatst, al naar gelang dat voor de uitvoering van het werk zal zijn vereist.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de heer J.F. Meek van de afdeling Wegen en Kanalen, telefoonnummer (0592) 36 53 48. U kunt ook www.verkeer.drenthe.nl raadplegen.