Politie Limburg-Zuid

Politie zoekt straatrovers

11-03-2011 | 08:18 | Maastricht

Op maandag 22 maart 2010 overvallen twee jeugdigen een 16 jarige jongen, nadat deze een restaurant in de Stationsstraat in Maastricht verlaat. Eén van de twee gaat er met de tas van de jongen vandoor, de ander verlaat de plek in de andere richting. Kent u de jongen die op deze camerabeelden te zien is, neem dan contact op met de politie. Bel 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem via Stichting Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 (gratis). U kunt ook ons tipformulier gebruiken.

IFRAME: http://www.youtube.com/embed/IdgM_NNCdRE?rel=0

Klachtenregeling
Klachten over de gebruikte (persoons)gegevens worden behandeld door de desbetreffende (Hoofd)officier van Justitie die verantwoordelijk is voor de plaatsing van de (persoons)gegevens. De afhandeling van de klachten en - indien nodig- de verwijdering van de onjuiste gegevens, geschiedt ook onder diens verantwoordelijkheid.

Klachten kunnen schriftelijk worden ingediend bij de politie Limburg-Zuid. U kunt er hier alles over vinden.

Disclaimer
De op deze webpagina opgeslagen informatie en/of afbeeldingen wordt met toestemming van het Openbaar Ministerie als opsporingsberichtgeving gepubliceerd. Het is niet toegestaan om deze informatie en/of afbeeldingen voor andere doeleinden aan te wenden dan waarvoor deze is gepubliceerd.

Het is wel toegestaan om op andere websites een link naar deze webpagina aan te brengen.

Thema's

camerabeelden maastricht straatroof