Gezocht.nl start online zoek platform

Persbericht van Songteksten Media B.V.

Vanaf nu is het mogelijk om op www.gezocht.nl een gezocht advertentie te plaatsen wanneer een consument op zoek is naar een product of een dienst. Of het nu gaat om een woning, timmerman of een schilderij, het is allemaal mogelijk. Aanbieders van producten of diensten kunnen direct een koper vinden in plaats van wachten op een koper op andere sites.

Gezocht.nl is een platform waar gebruikers op zoek zijn naar een product of dienst. In plaats van zoeken door duizenden advertenties kan nu simpel een gezocht advertentie worden geplaatst. Maikel Brouwer, eigenaar: "De huidige 2e hands markt bestaat al meer dan 10 jaar en is volledig gericht op het aanbieden van producten en diensten. Door de grote hoeveelheid informatie is het soms lastig dat ene product te vinden waar je naar op zoek bent. Met gezocht.nl plaatst je een advertentie met precies de omschrijving waar je naar op zoek bent en kan je wachten tot iemand een reactie geeft." Enkele andere interessante rubrieken voor te zoeken zijn werk, woning en verzameling. In totaal zijn er 330 verschillende rubrieken op de site.

Naast het zoeken van producten is gezocht.nl ook ideaal voor het vinden van een bedrijf of klusjesman voor een dienst. Wanneer men bijvoorbeeld op zoek is naar een schilder of timmerman plaatst men een advertentie met een omschrijving wat er gebeuren moet. Een bedrijf kan dan contact opnemen voor een eventuele afspraak of offerte.

Alle advertenties die geplaatst worden zijn gratis.

Links:
http://www.gezocht.nl
Organisatie info:

Songteksten Media B.V.

Maikel Brouwer - Eigenaar Telefoon: +31 6 81804253 E-mail: mbrouwer@gezocht.nl