Premie.nl goedkoopste onafhankelijke vergelijkingssite


Roosendaal, 20110311 -- Vergelijkingssite Premie.nl is de goedkoopste onafhankelijke vergelijkingssite voor autoverzekeringen. Dit blijkt uit onderzoek van InFinance, een nieuwsblad voor financieel adviseurs.

InFinance heeft gezocht naar de goedkoopste autoverzekering en heeft hierbij gebruik gemaakt van 20 websites waar autoverzekeringen kunnen worden vergeleken. Bij de onderzochte vergelijkingssites zaten ook AutoverzekeringVergelijk.net en AllSecur.nl. Deze partijen maken gebruik van Premie.nl om hun bezoekers een vergelijking van autoverzekeringen aan te kunnen bieden.

De verschillen tussen vergelijkingssites zijn groot, zo constateerde InFinance. Bij een autoverzekering met WA + Beperkt Casco dekking voor een 41-jarige bestuurder van een Saab 9-3 uit Weesp, bleek het premieverschil op te lopen tot maar liefst 588 euro per jaar.

Het loont voor de consument om meerdere vergelijkingssites te bezoeken alvorens men een autoverzekering kiest. Premie.nl biedt, als enige vergelijkingssite, ook de mogelijkheid om een autoverzekering te vinden die voldoet aan jouw voorwaarden. Door aan te vinken waaraan jouw autoverzekering minimaal moet voldoen vind je altijd een autoverzekering die bij je past.

Premie.nl