Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Beurs Vrouw! beleeft enorme groei

LEEUWARDEN - Van vrijdag 11 t/m zondag 13 maart is hett WTC Expo Leeuwarden hét domein voor vrouwen die willen shoppen, beleven, proberen en ervaren. Met 180 deelnemers tegen 130 vorig jaar maakt de beurs, die voor de 4e keer georganiseerd wordt, een enorme groei door. De grote animo van bedrijven om deel te nemen vertaald dan ook de populariteit van de beurs en met een oppervlakte van ruim 10.000m2 is de beurs dan ook helemaal volgeboekt en gevarieerder dan ooit te voren.

Dit jaar staat de beurs in het teken van de stoere vrouw. Bij de entree wordt je als bezoeker met hindernissen op de proef gesteld om je stoere kant te ontdekken. Maar ook de wervelende 'stoere' Vrouw! modeshow met de nieuwste voorjaars,- en zomerkleding zorgen er voor dat je zelfverzekerd de lente tegemoet kan gaan.

Naast vele stands met onder andere kleding, sieraden, verzorging en woonaccessoires staat de beurs ook bol van de activiteiten. Zo geeft Showshakers dagelijks workshops cocktail maken, geven topkoks op het nieuwe kooktheater tips voor een hippe zomerse maaltijd, voor diegenen die altijd al eens hebben willen motorrijden verzorgt Tilstra rijopleidingen proeflessen, ben je toe aan een nieuwe look geef je dan op voor een make-over en voor het oefenen van je pokerface schuif je als stoere vrouw aan op de stand van Holland Casino voor een clinic blackjack of pokeren. Speciale gast op de beurs is Denise Rivera die op zondagmiddag een spetterend optreden zal verzorgen.

Kortom, de beurs Vrouw! heeft alles in huis om samen met je vriendinnen, zus of moeder te shoppen voor een nieuwe zomerse garderobe, de leukste woonaccessoires, bruidsmode, een nieuw kapsel te laten aanmeten of te laten verwennen bij één van de beautystands. Nieuw is de gratis kinderopvang op het Kind! plein waar je tips krijgt en ideeën op doet over zwangerschap, verzorging, voeding, kleding, kinderkamers, speelgoed en de opvang van kinderen.


---

Noot voor de redactie;