Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

JONG DJ TALENT KRIJGT DE RUIMTE OP SLAM!FM

Hilversum, 11 maart 2011 - Het is een grote droom van vele jonge talentvolle dj's. Doorbreken met een vernieuwende eigen dj-stijl. Maar hoe? SLAM!FM maakt het mogelijk met Clubbin' Talent Hour.

Iedere zaterdagnacht tussen 01.00 en 02.00 uur staat Clubbin' in het teken van nieuw talent. Iedere aanstormende dj met eigen sound die volgend jaar zomaar de headliner zou willen zijn van de grote feesten kan zich via www.slamfm.nl aanmelden. Iedere week kiest de Clubbin'-redactie twee sets die die week te horen zijn.

Daarnaast is de stal 'huis-dj's', de Clubbin' Residents fors uitgebreid. Dit zijn de dj's die iedere maand opnieuw exclusieve dj-sets mixen. Met vanaf nu gevestigde internationale namen als Avicii, Paul van Dyk, Gregor Salto, Menno de Jong en Marco V, maar ook de nieuwe generatie DJ's als Yordi Lishious, Lissat & Voltaxx en Bingo Players. Menno de Boer, Music & Program Director: "Met Clubbin' willen we graag een vernieuwend toegankelijk geluid bieden voor dansminnend Nederland. Met de uitbreiding van de residents hebben we zo een perfecte verhouding tussen grote namen, toekomstige sterren en vernieuwende sounds! En nieuw talent: Laat van je horen via slamfm.nl!" Clubbin' Live iedere vrijdagnacht van 24.00-02.00 uur en iedere zaterdagavond van 22.00-02.00, met om 01.00 uur Clubbin' Talent Hour.

Noot voor de redactie,