Persbericht

Meeùs sponsort City-Pier-City loop voor Right To Play

Nieuwegein, 11 maart 2011 - Meeùs, één van de grootste tussenpersonen op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken, sponsort de City-Pier-City loop voor Right To Play. Tijdens deze sponsorloop tussen Den Haag en Scheveningen hopen de deelnemers de totaalopbrengst van 18.000 euro in 2010 ruimschoots te verbeteren. Meeùs stelt als partner van de loop zijn kantoor beschikbaar aan de organisatie en ruim 100 werknemers uit het hele land lopen mee om geld in te zamelen voor het goede doel.

Right To Play zet zich in voor het recht van ieder kind om te spelen. De eerste groep start de City-Pier-City loop om 11.00 uur op het Haagse Malieveld. Om 16.00 uur nemen Raemon Sluiter en Imke Schellekens-Bartels, als ambassadeurs van de stichting Right To Play, een cheque met de totaalopbrengst in ontvangst uit handen van Edgar van Lingen, Manager Operations Regio West bij Meeùs. Deze uitreiking vindt plaats in het gebouw van Meeùs, Laan van Nieuw Oost Indië 123 in Den Haag.

"Meeùs vindt het belangrijk betrokken te zijn bij maatschappelijke initiatieven in de regio's waar we aanwezig zijn", zegt Van Lingen. "Hierdoor tonen we onze lokale betrokkenheid bij wat er speelt onder onze klanten en kunnen wij net dat stapje harder voor hen lopen. Net als voor een hardloper in voorbereiding op een wedstrijd, is goed advies en begeleiding essentieel om goed van start te kunnen gaan. Naar onze mening houdt persoonlijk en klantgericht contact niet op bij de voordeur van het kantoor, maar is klantcontact in een totaal andere omgeving minstens zo inspirerend."