RTL Group

TV-primeur Engelstalige inzending Songfestival in 'Life 4 You'

De 3Js gaan voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival. Hun inzending was oorspronkelijk Nederlandstalig maar alsnog is besloten om hier een Engelstalig nummer van te maken. Op zondag 13 maart laten zij deze versie, getiteld Never Alone, voor het eerst op tv horen in het RTL 4-programma Life 4 You. Ook vertellen de drie heren aan Carlo Boszhard en Irene Moors waarom eigenlijk gekozen is voor een Engelstalige versie.

Naast de 3Js zijn ook de drie Ks aanwezig, oftewel: K3. De dames vertellen alles over hun theateractiviteiten en hun nieuwe single Alice In Wonderland beleeft eveneens de tv-primeur.

Voor Anna Drijver schijnt het succes geen grenzen te kennen. Ze acteert in vele films en tv series en heeft net haar eerste boek uit.

Marijke Helwegen praat de kijker bij over alle zomertrends op het gebied van plastische chirurgie en om deze muzikale show af te ronden brengt Wouter Hamel een muzikaal voorproefje van zijn nieuwe album.

Kok Rudolph wordt culinair bijgestaan door Antoinette Hertsenberg. Deze druk bezette tv-vrouw is ook druk met het schrijven van een eigen kookboek. Om haar culinaire kennis kracht bij te zetten, kookt zij zondag ook een eigen recept.

Uitzending: RTL 4, zondag 13 maart, vanaf 17.25 uur.
---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RTL Nederland, Jaap Paulsen, via tel: 035 - 6718879 of email jaap.paulsen@rtl.nl.