Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Utrecht, 07 maart 2011

Het Allergeheimste Goochelgeheim in Utrechts Theater

Een zolder vol goocheltrucs, de beste vrouwelijke goochelaar van Nederland, een handige buurman, een Italiaanse goochelaar en een geheim dagboek. Zondagmiddag vind je in het Utrechtse Schiller Theater genoeg ingrediënten voor weer een heerlijke, magische en humoristische goochelaarsvoorstelling van Hilbert Geerling.

Er wordt al generaties lang gefluisterd dat het allergeheimste goochelgeheim ter wereld verstopt zit in het dagboek van Houdini. Maar bestaat dat dagboek eigenlijk wel? En als je het vindt... wil je dat boek dan wel open maken?

Ongetwijfeld bereik je roem en glorie. En krijg je de allerhoogste kennis van de goochelkunst en misschien wel van toverkunst.

Maar is dat het wel waard? Want wat doe je als de krachten uit Houdini's dagboek je boven je pet groeien? Kunnen de allergeheimste geheimen niet beter voorgoed geheim blijven? Daar kom je vanzelf achter in deze betoverende voorstelling vol geheimen, magie en humor.

Leeftijd: 6+

Kaarten zijn te reserveren via www.schillertheater.nl of telefonisch 030 2319380. Schiller Theater Place Royale, Minrebroederstraat 11 te Utrecht.

Zondag 13 maart 2011 om 15:00 uur

-----

Noot voor de redactie,