Gemeente Leeuwarden

Persbericht: Project Nieuw Zaailand deelt prijzen uit

Winnaars Stadsauto's met Pit! bekend

Onder grote belangstelling zijn zaterdagmiddag 12 maart de twee hoofdprijswinnaars van een Citroen C1 van project Nieuw Zaailand bekendgemaakt. Wethouder Henk Deinum en directeur Sytze Holwerda (Parkeergarages Leeuwarden) reikten de superhoofdprijzen uit.

De gelukkige winnaars van de twee spiksplinternieuwe Citroen C1's zijn dhr. Aleksie uit Berlikum en dhr. Van der Meer uit Burgum. Met lachende gezichten poseerden de winnaars voor de gewonnen auto. De echte auto's staan nog in de showroom. die kunnen de winnaars ophalen nadat ze een voorkeur voor een kleur hebben bekendgemaakt.

Uit bijna 3000 goede inzendingen trok notaris Mulder van Trip Notarissen eerder deze maand 100 gelukkige kanshebbers. Zij ontvingen een uitnodiging om bij deze feestelijke uitreiking aanwezig te zijn. De andere prijzen waren vier elektrische fietsen en vier navigatiesystemen. Project Nieuw Zaailand organiseerde de prijsvraag 'Win een stadsauto met pit' in december 2010 om de opening van parkeergarage Zaailand vorige week maandag 7 maart aan te kondigen. Stichting Parkeergarages Leeuwarden stelde alle prijzen beschikbaar.

Alle bezoekers van de Leeuwarder binnenstad konden tijdens de feestelijke uitreiking genieten van muziek van Vangrail en uitnodigend entertainment van Ritsko van Vliet. Naast een muzikaal optreden, kregen zij van de ondernemers van het Ruiterskwartier en Winkelcentrum Zaailand een speciale 'kanshebbertas'. Daarin zaten diverse waardebonnen, give-aways en proefmonsters, gratis toegangskaarten voor het Fries Museum en parkeergarage Zaailand en mooie folders over Leeuwarden en Project Nieuw Zaailand.


---




Gemeente Leeuwarden