Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 13-03-2011

Man meldt zich na mishandeling vriendin

BREDA: De politie kreeg zaterdag tegen 05.00 uur melding van een inwoner van de wijk Heuvel. De man meldde dat hij zijn vriendin had mishandeld en vroeg of er politie kon komen. Bij aankomst troffen agenten de 36-jarige man en zijn 40-jarige vriendin aan. De vrouw verklaarde dat de man haar had geslagen, aan haar haren de woning uit had gesleurd waardoor zij ten val kwam en toen ze weer naar binnen liep een kopstoot had gegeven. Van de vrouw is aangifte opgenomen. Of ze letsel overhield aan de mishandelingen is niet bekend.
De man bekende direct alles wat de vrouw had aangegeven. Hij verklaarde dat hij nadat hij de politie had gebeld de vrouw nog een kopstoot had gegeven. Hij is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau, waar hij werd ingesloten voor verhoor.

Dronken automobilist rijdt tegen gevel aan

BREDA: Om 02.32 uur kreeg de politie zaterdag melding van een ongeval met beknelling op de Ginnekenweg. Bij aankomst bleken de twee
inzittenden van het bestelbusje niet bekneld te zijn. Een getuige verklaarde dat hij richting de Prins Hendrikstraat fietste, toen hij werd ingehaald door het busje. Het busje reed te hard om de bocht naar de Ginnekenweg goed te kunnen nemen en het voertuig reed tegen de gevel van een gebouw aan.
De 45-jarige bijrijdster, een inwoonster van Breda, had een buil op haar hoofd en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder, een 37-jarige Bredanaar, rook naar alcohol en is
aangehouden. Op het politiebureau kwam uit een ademanalyse een uitslag van 965 ug/l. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 14 uur. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Man aangehouden voor mishandeling ex-vrouw

BREDA: Vrijdagmiddag kreeg de politie rond 14.45 uur melding dat er een vrouw aan het gillen was op straat in de wijk Wisselaat. Ze zou mishandeld worden door een man.
Bij aankomst trof de politie de 35-jarige vrouw aan. Ze verklaarde dat de deur van haar woning open stond en haar jonge kinderen buiten speelden, toen plotseling haar ex-man voor haar neus stond. De man mishandelde haar op straat. Ze werd meerdere malen in het gezicht geslagen, bij de keel gegrepen en ernstig verbaal bedreigd. De kinderen van de vrouw waren getuige van de mishandelingen. Van de vrouw is aangifte opgenomen.
De politie hield een 33-jarige man uit Oosterhout aan in de buurt van de woning van het slachtoffer. De verdachte bleek nog voor twee zaken gesignaleerd te staan. Hij is meegenomen naar het politiebureau en in verzekering gesteld. De man verklaarde dat de vrouw onder invloed van drank was en erg agressief. Ze zou hem hebben mishandeld. De man had zichtbaar verwondingen in zijn nek en op zijn armen. Hij zou de vrouw niet hebben mishandeld.

Man beroofd van spullen door onbekend tweetal

CHAAM: Een 22-jarige man uit Chaam vertrok zaterdag rond 01.00 uur uit een horecagelegenheid en wilde nog even iets gaan eten. In de
Dorpsstraat werd de man door twee onbekende mannen de bosjes in geduwd, de man werd mishandeld en moest zijn waardevolle goederen afgeven. Hierna vertrokken de mannen weer in de richting van de rotonde. De gedupeerde hield verwondingen in zijn gezicht en een gezwollen neus over aan de mishandelingen. Van hem is aangifte opgenomen.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 13-03-2011 14:33 | © Regio Midden en West Brabant |